Alexandru Pelici, înaintea meciului „U” Cluj – Ripensia: „Un meci între două echipe de tradiție, chiar dacă nu mai suntem ce am fost odată”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 21:23 Campionat
Alexandru Pelici, înaintea meciului

Duminică, de la ora 13:00, „U” Cluj și Ripensia, formațiile care s-au duelat în prima finală a Cupei României, în urmă cu 85 de ani, se întâlnesc în campionatul Ligii 2, în etapa a 10-a. Roș-galbenii au reușit să își rezolve în mare parte problemele de lot, deși nu în totalitate, deoarece mijlocașul Adrian Zaluschi va lipsi în continuare. Alexandru Pelici e conștient că meciul va fi unul dificil.

Medical, timișorenii mai au mici semne de întrebare cu privire la Tînc sau Gavrilă, dar, în rest, lotul e apt.

„E un meci între două echipe de tradiție, prin prisma numelui și a palmaresului, chiar dacă nu mai suntem ce am fost odată. E un meci greu, la fel ca toate celelalte. O echipă cu un antrenor experimentat, Adrian Falub. De când a venit, a obținut două victorii, chiar dacă una la «masa verde». Au bătut Petrolul, au un egal la Miercurea Ciuc”, a punctat Pelici despre viitorul adversar.

În primăvară, Ripensia i-a produs formației clujene o înfrângere la ea acasă, cu 3-2, chiar în Vinerea Mare, când „U” mai spera la promovare. „Posibil să se gândească și la revanșă, chiar dacă au mai rămas puțini jucători în lot de atunci. S-a schimbat și antrenorul. Dar au un blazon de apărat și cu siguranță vor dori să câștige”, a mai precizat antrenorul timișorean.

În acest moment, „U” Cluj se află pe locul 14 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în opt meciuri, în timp ce Ripensia se află pe poziția a 12-a, cu 11 puncte strânse în nouă jocuri. Meciul direct e programat duminică, de la ora 13:00, pe Cluj Arena, în etapa a 10-a.

În sezonul trecut, la Timișoara, cele două echipe au încheiat meciul la egalitate, scor 1-1, iar în retur, pe Cluj Arena, Ripensia s-a impus cu 3-2 în partida cu „U” Cluj.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leckzi JOSZI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 21:23 Campionat
Pe aceeași temă