Alexa, supărat pe atacanții săi după egalul cu Farul: „Au fost prea multe situații, prea multe ocazii. Suferim din acest punct de vedere”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 18:46 Campionat
Alexa, supărat pe atacanții săi după egalul cu Farul:**

Rapid București a înregistrat joi seară, în etapa a 15-a a Ligii 2, al treilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu. Trupa pregătită de Dan Alexa a terminat la egalitate, 0-0, cu Farul, și ar putea să piardă din avansul de trei puncte pe care îl avea în fața celei de-a doua clasate FC Academica Clinceni. Giuleștenii pot păstra un singur punct în fața ilfovenilor dacă aceștia câștigă sâmbătă cu ACS Berceni.

La finalul meciului din Giulești, Dan Alexa și-a lăudat jucătorii, asta cu toate că nu au reușit să-l învingă pe portarului Farului, Gudea. „Cred că am făcut cel mai bun joc al nostru în acest campionat, am avut foarte multe situații, am produs cel mai bun fotbal. Din păcate suferim mult în față, nu marcăm.

Sunt supărat pe toți oamenii din atac. Au fost prea multe situații, prea multe ocazii, am dus foarte ușor mingea. Am suferit din acest punct de vedere în acest campionat, am suferit că nu am marcat. Sunt mulțumit de joc, nu și de rezultat. Am jucat cu foarte multă determinare. Azi Farul a avut două situații pe care le-am făcut noi cadou.

Pe bancă am avut doar un junior ca variantă de atac, trebuie să remediem asta în iarnă. Am vorbit și cu domnul Moraru și vom rezolva aceste probleme”, a spus, în direct la DigiSport, Dan Alexa.

Ceea ce nu a specificat antrenorul Rapidului a fost că Farul ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 9, la hențul lui Embalo, și că Josl ar fi trebuit eliminat la intrarea criminală asupra lui Băjan, în minutul 88.

„A fost un fotbal adevărat. Acest meci a semănat foarte mult cu meciurile din Liga 1. Abia acum echipa s-a conturat, o să creștem de la meci la meci. Păcat că se termină campionatul. Sper ca la anul să fim mai puternici și să promovăm, de asta ne luptăm”, a declarat și mijlocașul Farului, Tiberiu Bălan.

„Doar golul ne-a lipsit azi. Banii s-au plătit, e destul de liniște la echipă. Se fac eforturi. Trebuie să-i înțelegem și pe patroni, dar noi trebuie să marcăm și să câștigăm, să fie toată lumea mulțumită”, a spus Iulian Popa, mijlocașul Rapidului.

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 18:46 Campionat
Pe aceeași temă