Alexa revine la Timișoara, ca adversar. Antrenorul Dunării își atenționează „invincibilii”: „Au o echipă închegată cu jucători de top ai Ligii a 2-a”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 10:59 Campionat
Alexa revine la Timișoara, ca adversar.** Antrenorul Dunării își atenționează

Ajunsă pe locul 2 în clasamentul Ligii 2 după ce a realizat șase victorii consecutive de când a fost preluată de antrenorul Dan Alexa, Dunărea Călărași nu își privește de sus adversarii aflați sub ea în clasament, tocmai pentru a nu se trezi cu surprize după meciul direct.

În etapa a 10-a, Dunărea joacă în deplasare, la Timișoara, sâmbătă, de la ora 16:00, cu ASU Politehnica, adică în orașul și împotriva echipei suporterilor pe care antrenorul formației călărășene le îndrăgește cel mai mult. Dan Alexa spune că pentru jucătorii săi urmează o deplasare grea, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

„Întâlnim o echipă bună care s-a întărit foarte bine. Au un nucleu de bază cu jucători experimentați, Poparadu, Bădăuță și alți fotbaliști care pot face diferența într-un meci. Au o echipă închegată cu jucători de top ai Ligii a 2-a. Au și o galerie frumoasă care împinge jucătorii spre victorie… ne așteaptă un meci greu”, a spus Dan Alexa pentru Ediția.ro. Antrenorul timișorean e pentru prima dată adversar împotriva echipei suporterilor Politehnicii. Până acum, în cariera sa de antrenor, nu a întâlnit-o niciodată.

Contra Politehnicii, Alexa nu se va baza pe câțiva jucători importanți din cadrul echipei. „Din păcate, nu ne putem baza pe Missi Mezu, Șandru nu s-a antrenat nici el normal și nici Drăghiceanu. Important este ca noi să jucăm la victorie. Avem nevoie de puncte pentru a ne menține aici sus, unde suntem acum”, a mai spus Alexa, care înaintea meciului cu UTA îi dădea incerți pe Marius Tomozei, Marian Drăghiceanu și Bodo Kanda, însă s-a dovedit a fi doar un joc de a păcăli adversarul, deoarece toți cei trei jucători au început ca titulari partida de la Arad.

Dacă Dunărea merge fără greșeală sub comanda lui Dan Alexa, echipa având șase victorii consecutive și ajungând pe locul 2, cu 19 puncte, ASU Poli vine după o serie de trei meciuri în care nu a câștigat, în ultima partidă pierzând cu 1-2 la AFumați. Timișorenii sunt pe locul 10, cu 13 puncte.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 10:59 Campionat
Pe aceeași temă