Alexa: „Putem deveni o forță mult mai mare”

Alexa:**

ACS Poli a înregistrat un nou succes cu 3-0 în Liga a II-a. Olimpia Satu Mare e ultima victimă a elevilor lui Dan Alexa. Tehnicianul timișorenilor s-a declarat încântat de evoluția alb-negrilor din toate cele trei jocuri din ultima săptămână și crede că formația sa încă nu și-a atins întregul potențial.

„A fost o săptămână foarte bună. Echipa arată chiar foarte bine în unele momente, cred că în fiecare meci in ultimele trei am fi putut câștiga mai clar. Mă bucură mult revenirea. Echipa avea nevoie de un rezultat bun să se descătușeze. Mă bucur că azi pe lângă cele trei goluri am reușit să facem și spectacol. Avem jucători de calitate, care pot să face lucrul acesta. Mă bucur că echipa a arătat bine fizic, după trei zile de la alt meci, de aceea nu am făcut modificări. Mă bucură debutul lui Rody, evoluția lui Belu, a tuturor jucătorilor. Echipa poate și mai mult când se va omogeniza. Putem deveni o forță mult mai mare. Sunt foarte mulțumit ce s-a întâmplat în aceste zile”, a declarat Dan Alexa.

Timișorenii nu au putut miza nici în acest joc pe Alex Lazăr, accidentat la partida cu FC Bihor. În schimb, la gazde a debutat africanul Rodirlei „Rody” Duarte, intrat pe final în locul marcatorului celui de-al doilea gol, Pedro Henrique, care a avut o evoluție foarte bună. „Echipa are caracter și se motizează foarte bine. Am făcut un pressing avansat, știam că sunt agresivi pe mijloc, golul lui Henrique a rupt meciul. Lazăr are probleme genunchi o accidentare gravă, l-am pierdut două-trei săptămâni. Jucăm ceea ce am vrut de la început, pentru că am arătat și momente proaste și momente bune. Acum avem siguranță în apărare, nu primim gol. Suntem foarte echilibrați pe toate posturile”, a mai spus Alexa.

Echipa „Chirurgului” nu s-a putut bucura la acest joc de un public numeros, doar circa 700 de fani au fost pe „Marele oval”, Dan Alexa e convins însă că va veni mai multă lume dacă echipa sa va continua creșterea. „Asta e calea normală să aducem public la stadion. Echipa joacă, face și spectacol. Echipa are atitudine, ambiție. Cunosc publicul timișorean, vor veni când vor avea ce să vadă, nu în număr foarte mare, dar vor veni”, a conchis Dan Alexa.

ACS Poli are 18 puncte acum, cu două mai puține decât Metalul, care are însă un meci în plus.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă