Alexa nu-i mai dă UTA-ei multe speranțe la promovare: „Îi va fi foarte greu să revină”. Aroganța antrenorului Dunării: „Dedic victoria suporterilor timișoreni și galeriei lui Poli”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2017, 21:06 Campionat
Alexa nu-i mai dă UTA-ei multe speranțe la promovare:

Dunărea Călărași își continuă parcursul fără greșeală de când a fost preluată de către antrenorul Dan Alexa. Sâmbătă, în deplasarea de la Șiria, a câștigat cu 1-0 meciul cu UTA Arad, bifând astfel al cincilea succes consecutiv. Cu „Bătrâna Doamnă” a marcat Marian Drăghiceanu în minutul 76, însă călărășenii puteau izbuti o victorie și mai concludentă dacă Grahovac nu ar fi salvat în multe rânduri în fața jucătorilor lui Alexa.

La finalul partidei câștigate la limită, Dan Alexa a spus că UTA-ei îi va fi foarte greu să mai lupte pentru promovare, precizând că Hermannstadt și Chindia sunt contracandidatele Dunării la un loc pentru Liga 1.

„Sunt bucuros pentru cele trei puncte importante, veneam după patru victorii, iar acest meci e un nou punct de plecare pentru noi. Din punctul meu de vedere, UTA-ei îi va fi foarte greu să mai revină în lupta pentru promovare, a pierdut foarte multe puncte și acesta a fost targetul, să o scoatem din lupta pentru promovare. UTA, Hermannstadt și Chindia sunt contracandidatele la promovare. Victoria este fără dubiu, am avut alte trei – patru ocazii mari pe lângă gol, știam că Falub va schimba sistemul, pentru că aceste e sistemul lui favorit. Am profitat de anumite spații care se crează când joci în aceste sistem. A fost un teren de joc excepțional, vreau să felicit autoritățile de aici, pentru că mă așteptam să fie mult mai rău, dar cred că e cel mai bun gazon din liga a doua. Suntem în grafic acum, când am preluat echipa era la retrogradare, iar acum toate sunt frumoase. Trebuie să rămânem modești, ne așteaptă o serie foarte grea cu Pandurii acasă și cu Poli Timișoara în deplasare, o echipă cu o galerie minunată care îi împinge de la spate”, a declarat, citat de Sport Arad, Dan Alexa.

Antrenorul Dunării se bucură că a învins UTA și din postura sa de timișorean și polist. „Pentru mine, ca polist, știu că nu sunt foarte agreat în Arad, dar ura sportivă pentru UTA va fi mereu, așa am crescut și e o rivalitate care e frumoasă până la un anumit punct. Fotbalul românesc are nevoie de echipe ca Rapid, Petrolul sau UTA în liga întâi, una e una și alta e alta. E o satisfacție, dedic victoria – știu că sunt arogant acum, dar asta e – suporterilor timișoreni și galeriei și cu asta basta. Asta o facem acum, de mâine redevenim modești”, a mai spus Alexa.

Cu cele trei puncte câștigate în fața UTA-ei, Dunărea Călărași a acumulat în total 16 puncte și a egalat-o pe ASA Târgu Mureș, a treia clasată, care joacă luni, de la ora 18:00, acasă cu Chindia Târgoviște.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2017, 21:06 Campionat
Pe aceeași temă