Alexa își face griji înaintea meciului cu Sportul lui Răchită. „Va fi cel mai greu de până acum. Cei din Snagov au format o echipă special pentru acel teren prost”

Marius ANGHEL 01 Sep. 2017, 13:54 Campionat
Alexa își face griji înaintea meciului cu Sportul lui Răchită.**

De când a devenit antrenor la Dunărea Călărași, Dan Alexa a obținut două victorii, 2-1 pe teren propriu cu CS Balotești și 1-0 în deplasarea de la CS Afumați. Au fost primele victorii din acest sezon și pentru echipă, care până atunci, în primele trei etape, obținuse doar un punct.

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11:00, la Ghermănești, Dunărea joacă un nou meci cu o echipă ilfoveană, cu Sportul Snagov. Dan Alexa consideră această întâlnire e cea mai grea de când a preluat el formația călărășeană.

„Cred că va fi cel mai greu meci de până acum. Este un meci special din punct de vedere tehnic, pentru că vom juca pe un teren prost, din păcate. Cei din Snagov au format o echipă special pentru acest teren. Sunt conștienți că acest lucru le poate crea un avantaj. Noi trebuie să ne adaptăm rapid și să venim cu cele trei puncte”, spune Alexa, care nu se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului din etapa a 6-a: „Nu, nu avem probleme. Sunt jucători care au fost în urmă cu pregătirea venind după accidentări. În momentul ăsta, lotul este valid”.

Roșca și Niculae, out și ei

În schimb, Dunărea nu se va mai baza pe joi dintre jucătorii aduși în această vară. Conducerea clubului a anunțat că s-a renunțat la Alexandru Roșca (19 ani), mijlocașul împrumutat de la Juventus București, și la Florin Valentin Niculae (19 ani), mijlocaș venit de la CS Balotești. P

„Le mulțumim pentru tot ce au realizat sub culorile clubului nostru și le dorim mult success în carieră”, a declarat președintele Dunării, Florin Brișan.

Pe lângă acești, călărășenii renunțaseră și la Gelu Miodrag Velici (25 de ani), atacant adus tot în vară, și la Bogdan Stancu (23 de ani), venit la Dunărea la începutul anului.

Alexa vrea să se implice și în orgnizarea echipelor de juniori

Miercuri, în conferința de presă de la Consiliul Județean Călărași, Dan Alexa a mai transmis și că i-ar plăcea să se implice în organizarea echipelor de juniori ale clubului Dunărea. „Sunt foarte mulți copii care joacă fotbal pentru Dunărea. E păcat însă că la Călărași nu apar jucători pentru că se investește. Am vorbit și cu domnul președinte și mi-ar plăcea să mă implic în organizarea lor. Am puțină experiență, știu cum se organizează o Academie. Din punctul meu de vedere, academie este, însă scoate prea puțini fotbaliști”, a spus Alexa.

Marius ANGHEL 01 Sep. 2017, 13:54 Campionat
Pe aceeași temă