Alexa, descătușat după victoria în fața echipei pe care a finanțat-o: „Am arătat potențial, inimă”

Alexa, descătușat după victoria în fața echipei pe care a finanțat-o:**

ACS Poli s-a impus, nu fără emoții, în fața Caransebeșului, scor 2-1. Dan Alexa, fost finanțator la „gugulani”, acum antrenor la timișoreni, a fost descătușat după reușita victorioasă a echipei sale venită la doar două minute după ce oaspeții au egalat. „Chirurgul” s-a arătat încântat de jocul mai multora elevi și a spus că a fost în sfârșit inspirat în schimbările efectuate.

„A fost un joc dominat de la un capăt la celălalt, cu foarte multe ocazii, cu un ritm bun. Am suferit la finalizare, era să plătim foarte scump. A fost un neci spectaculos, felicit echipa din Caransebeș. Dar am meritat victoria, am arătat potențial, inimă. Asta trebuie să fie starea de spirit. Normal trebuia să câștigăm clar. Am ratat și penalty, am avut apoi o cădere de zece minute. Am revenit apoi în joc, a intrat Nanu, am fost inspirat de data asta”, a declarat Dan Alexa.

Alexa: „Ei tot ce trăiesc acum trăiesc datorită mie”

„Chirurgul” a subliniat că FC Caransebeș îi datorează multe: „Ei tot ce trăiesc acum trăiesc datorită mie. Acum un an la Caransebeș era iarba atât pe teren. Împreună cu primarul și Sorin Boiangiu am construit. Practic când eram plecat în Cipru am pus acest proiect pe picioare. Caransebeșul trăiește și datorită mie”.

Alexa a subliniat și reacția sa după reușita lui Nanu: „A fost o descătușare, să te egaleze în meciul acesta după o minge lungă, după niciun șut pe poartă. După ce? După ce apără Pap și credem că iese mingea afară… Mă bucur că iar a fost spectacol pe Dan Păltinișanu”.

Tehnicianul lui ACS Poli a lăudat jocul mai multor elevi, printre care Pedro Henrique – aflat la debut, Bărbuț sau Popescu.

Sorin Bălu s-a arătat vehement în legătură cu declarațiile lui Alexa de dinaintea jocului cu privire la obiectivul „gugulanilor”. Dan Alexa a recunoscut că a aplicat o tactică de tip Mourinho. „Am vrut să pun și puțină presiune pe ei, sunt jucători tineri care poate nu fac față presiunii, am pregătit meciul în felul meu. Dar au o echipă de play-off”, a conchis tehnicianul alb-negrilor.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă