Alexa are punctaj maxim cu Dunărea și i-a pus gând rău și UTA-ei: „Mergem la Arad să câștigăm”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 15:33 Campionat
Alexa are punctaj maxim cu Dunărea și i-a pus gând rău și UTA-ei:**

Patru meciuri au trecut de când Dunărea a fost preluată de antrenorul Dan Alexa și călărășenii merg din victorie în victorie în campionat. CS Balotești (2-1), CS Afumați (1-0), Sportul Snagov (1-0) și Olimpia Satu Mare (5-1) au fost victimele echipei din Bărăgan, iar următorul adversar pe care îl vor întâlni este UTA Arad. Alexa spune că obiectivul din acest jos este obținerea unui nou succes.

„Mergem la Arad să câștigăm. Ne va lipsi foarte mult Valentin Alexandru, care sâmbătă a evoluat mai puțin din cauza unei accidentări, el antrenându-se doar o zi. Mergem să câștigăm! Avem un moral bun, avem jucători buni de atac care pot să pună probleme. Dar s-o luăm pas cu pas, suntem în grafic. Până în iarnă să fim în primele cinci și apoi să tragem linie, să vedem ce mai trebuie adus. Mai avem lucruri de pus la punct. În primul rând acomodarea jucătorilor nou-veniți. Important e să rămânem modești, foarte concentrați. Începutul a fost foarte bun. Viitoarele trei meciuri sunt hotărâtoare pentru finalul de tur„, a spus, citat de site-ul oficial al Dunării, Alexa după victoria cu Olimpia.

Dacă Dunărea are un parcurs fără greșeală în ultimele patru etape, în schimb, UTA a obținut doar două puncte din ultimele patru jocuri, iar săptămâna trecută și-a schimbat antrenorul principal.

Pentru meciul cu UTA, dacă Valentin Alexandru acuză o accidentare și e incert, Dunărea are variante de înlocuire a sa în atac. Cu Olimpia a debutat noua achiziție Gaetan Missi Mezu, gabonezul reușind să lase o impresie bună și chiar să înscrie. „El este un atacant de viteză, de forță. A dat gol, a mai avut două situații clare. E un jucător periculos. A jucat în naționala de seniori a Gabonului. Cred că va fi un câștig mare pentru noi”, l-a descris Alexa.

Tot în meciul cu Olimpia a debutat cu gol și mijlocașul Valentin Munteanu, adus de la Concordia Chiajna.

Până acum, în campionatul Ligii 2, Dunărea Călărași și UTA s-au mai întâlnit de patru ori, primele două confruntări având loc în barajul de promovare în Liga 1. Ambele echipe au câte două victorii în palmares, Dunărea a câștigat pe teren propriu cu 3-1 și 1-0, iar UTA cu 4-1 (3-1 după 90 de minute) și 2-0. Înainte meciului direct de sâmbătă, de la ora 16:00, de la Șiria, UTA e pe locul 12, cu 9 puncte, iar Dunărea e pe locul 6, cu 13 puncte.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă