Alexa a recunoscut că de deplasarea de la Satu Mare i-a fost cel mai teamă: „Nu e întâmplător că nimeni nu câștigă aici”

Alexa a recunoscut că de deplasarea de la Satu Mare i-a fost cel mai teamă:**

Nici liderul ACS Poli nu a plecat cu mai mult de un punct de la Satu Mare. Tehnicianul Dan Alexa a apreciat la finalul meciului încheiat la egalitate, scor 0-0, că terenul Olimpiei se numără printre cele mai periculoase din Seria a II-a și că remiza obținută e până la urmă echitabilă.

Dan Alexa s-a arătat mai mâhnit de accidentarea lui Ovidiu Popescu decât de faptul că a plecat din nou doar cu un punct din nord-vestul țării. „Olimpia Satu Mare este o echipă de luptă, o echipă care pune presiune pe loviturile libere ale lui Sălăgeanu care le bate foarte bine. A fost o primă repriză echilibrată cu multe lovituri din partea sătmărenilor, apoi repriza a doua am controlat-o, am avut acea ocazie incredibilă a lui Elek, în două rânduri, unde puteam să și câștigăm. Îmi doream să câștig, dar una peste alta cred că acest punct e un punct important. Olimpia are jucători buni, foarte tari, jucători care în special acasă au forță. E o echipă cu care dacă nu știi să te iei la bătaie, dacă nu ai aceeași agresivitate ca jucătorii lor, ai de pierdut. Știam ce ne așteaptă. Pe Sălăgeanu îl apreciez foarte mult, a bătut foarte bine loviturile libere. Practic asta a fost forța echipei Olimpia Satu Mare, aici ne puteau surprinde. Prima repriză a fost mai periculoasă decât a doua. Îl apreciez și pe Csik… Tocmai de aceea nu e întâmplător că nimeni nu câștigă aici. Aici mi-a fost cel mai teamă în deplasare deoarece e o echipă incomodă care nouă nu ne convine. E o echipă agresivă și bravo lor”, a declarat Dan Alexa, citat de satumareonline.ro.

Diferența de două puncte dintre ACS Poli și Metalul Reșița s-a menținut și după etapa intermediară de miercuri. Ambele echipe au obținut remize.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă