Alexa a promovat Rapidul, dar nu jubilează. Reacția sa e îngrijorătoare: „Altfel nu avem nicio șansă”

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:38 Campionat
Alexa a promovat Rapidul, dar nu jubilează.** Reacția sa e îngrijorătoare:

Antrenorul Dan Alexa a reușit promovarea cu Rapid București în prima ligă, cu o etapă înainte de finalul campionatului, și a declarat, la finalul partidei cu FC Academica Clinceni, scor 3-1, că jucătorii importanți din acest sezon vor continua la echipă, însă vor trebui făcute și alte transferuri pentru întărirea lotului.

Rapid București a obținut promovarea matematică pe teren în prima ligă, însă așteaptă decizia finală din partea FIFA, care a solicitat depunctarea clubului giuleștean cu 6 puncte, din cauza datoriei de 57.000 de euro către fotbalistul Rhema Obed, sumă pe care conducerea Rapidului a anunțat că a fost plătită zilele trecute.

„Simt împlinire profesională. Le mulțumesc tuturor, celor din staff, șoferului, jucătorilor. Am jucat sub o mare presiune, dar am promovat și asta e tot ce contează. Dacă se vor investi bani, va fi ok. Eu le-am promis acestor băieți că cine a dus greul va rămâne. Totuși trebuie investit, trebuie aduși bani, că altfel nu avem nicio șansă”, a declarat Dan Alexa pentru DigiSport la finalul meciului de duminică.

Tehnicianul în vârstă de 36 de ani a fost instalat la conducerea Rapidului în august 2015, se află la a doua promovarea consecutivă, după cea reușită în sezonul trecut, cu ACS Poli Timișoara, formație de la care a fost demis pe 22 august 2015.

Articol scris de Iulian COȘULEȚU (Mediafax)
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:38 Campionat
Pe aceeași temă