Alex Pelici: „Toată admirația pentru echipa mea”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 29 Sep. 2014, 10:00 Campionat
Alex Pelici:**

Excelent organizată în defensivă de fostul antrenor al CSM-ului, Alexandru Pelici, FC Bihor a furnizat surpriza la Râmnicu Vâlcea, obținând un punct nesperat.

„Am venit să facem un joc economicos, să stăm bine în teren, să facem bine faza de apărare și să încercăm, pe cât posibil, să recuperăm mingile pierdute. Știam că Vâlcea este valoroasă, cu jucători buni, care, dacă le dai spații, le fructifică, are jucători puternici în dueluri unu contra unu, s-a văzut asta în momentul în care nu am mai reușit să mai asigurăm dublajul în benzi. Tot respectul pentru jucătorii mei, vin după 120 de minute în cupă, vin după o perioadă grea, la noi au fost schimbări în această vară, băieții sunt demni de admirație. Poate am avut și puțină șansă la ultima fază, inspirația lui Fildan a făcut ca scorul să rămână egal. Nu știu dacă Vâlcea a fost slabă, sau nu a putut să facă ce și-a propus, pentru că nu i-am lăsat noi, cu Timișoara a profitat de toate spațiile” a comentat Pelici

Tehnicianul orădenilor crede că lupta pentru promovare se va da între cinci echipe: „E un campionat lung, pot apărea surprize de la etapă la etapă, Poli a plecat ca mare favorită, dar Reșița și Câmpina sunt suprizele plăcute, sunt două echipe foarte puternice. Din punctul meu de vedere, mai sunt echipe bune Vâlcea și Mioveni, între aceste cinci echipe se va da bătălia pentru promovare.  Pentru noi, obiectivul este supraviețuirea, am fost în vară la un pas de desființare, acești băieți minunați nu meritau să rămână pe drumuri, am decis cu toții să ni se taie salariile, atât cât este nevoie ca să mergem mai departe”.

Alex Pelici a fost diplomat, amintindu-și de vechea rivalitate dintre CSM și Damila: „A fost rivalitate doar în teren și jocuri, e normal, fiecare își apără culorile pentru care muncește. E normal să există înțelegere, o contrucție piramidală, cei mai buni jucători să ajungă la echipa județului. Lincar e prietenul și colegul meu de an, Vâlcea are un antrenor bun, este un om capabil, are jucători buni, îi doresc mult succes. Vâlcea nu trebuie să intre în panică, cu două victorii consecutive ești sus, se joacă, mai sunt etape, apoi play-off, până la urmă, sita va cerne echipele care merită să fie în fruntea ierarhiei. Vreau cu această ocazie să îmi salut toți prietenii din Vâlcea și mult noroc CSM-ului”.

Articol de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

 

Adrian MUJEA, Mihai Andries 29 Sep. 2014, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă