AFC Hermannstadt iernează pe locul 2 după ce aproape tot campionatul a fost lider. Cum comentează Pelici, Tătar și Dâlbea remiza cu Afumați și parcursul din acest sezon

Marius ANGHEL 10 Dec. 2017, 13:14 Campionat

Ultima etapă a Ligii 2 programată în anul 2017 a fost una cu ghinion pentru AFC Hermannstadt. După 14 etape în care a fost lider (etapele 6-14 și 16-20), clubul lui Alexandru Pelici va ierna pe poziția a doua a clasamentului după ce sâmbătă, în runda a 21-a, a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu CS Afumați, scor 0-0. Sibienii au fost depășiți astfel cu un punct de Dunărea Călărași (48 față de 49 de puncte), echipă care urcă pentru a doua oară în acest sezon pe prima treaptă a Ligii 2. Călărășenii lui Dan Alexa câștigaseră vineri, cu cântec, un meci la Mioveni, scor 3-1, după ce la pauză au fost conduși, iar în a doua repriză au defilat pe teren. Un splendit 1 pauză / 2 final ce atrage și mai mult atenția în privința corectitudinii jucătorilor și a echipelor care evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor.

Cât o privește pe nou-promovata AFC Hermannstadt, echipa sibiană avea nevoie de o victorie cu CS Afumați pentru a încheia pe primul loc prima parte a sezonului de Liga 2. Ilfovenii de pe locul 4 au demonstrat însă că nu degeaba sunt pe această poziție și nu au făcut doar act de prezență. S-a încheiat 0-0 după un joc disputat, cu sibienii la controlul partidei în mare parte a celor 90 de minute.

AFC Hermannstadt încheie astfel prima parte a campionatului Ligii 2 pe locul 2, cu 48 de puncte, poziție ce o duce automat în Liga 1, în timp ce CS Afumați se află pe locul 4, cu 38 de puncte.

Fotbaliștii sibieni vor intra în vacanța de sărbători până pe data de 10 ianuarie 2018, când este programată reluarea pregătirilor.

Mai jos puteți asculta reacțiile antrenorilor și jucătorilor de la finalul meciului:

Alexandru Pelici

Cristian Vaida – antrenor secund CS Afumați

Răzvan Dâlbea

Daniel Tătar

Video: fb FC Hermannstadt
Foto: Ovidiu MATIU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 10 Dec. 2017, 13:14 Campionat
Pe aceeași temă