Adrian Petre, noul golgheter al Ligii 2. „Mă bucur că marchez meci de meci, dar mai importantă e promovarea echipei”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 20:06 Campionat
Adrian Petre, noul golgheter al Ligii 2.**

După plecarea lui Dennis Man, scena a fost acaparată de un alt junior al Aradului. Adrian Petre pare dezlănțuit în acest sezon, iar azi și-a trecut în cont cea de-a opta reușită în campionat. Dacă mai punem la socoteală și „pokerul” din Supercupă la Under 19 și „dubla” din Liga Elitelor ajungem la un total de 14 goluri în acest sezon.

La Sânmartin, „vârful” de 18 ani a speculat perfect o deviere cu capul a lui Andor la un aut de margine bătut lung de David. „Sunt faze simple, pe care le pregătim pe loc vorbind între noi. Toți am fost la locul potrivit la acea fază și a ieșit un gol foarte important pentru echipă. Trebuia să câștigăm neapărat azi, iar la felul cum am jucat în prima repriză, aveam ceva dubii. Dar, ne-am revenit după pauză, am marcat repede și am evoluat mult mai bine. Domnul profesor ne-a atras atenția în vestiar că trebuie să ne schimbăm atitudinea dacă vrem să obținem mai mult din acest meci și asta am făcut. Sunt trei puncte imense pentru noi, la care, însă, vrem să adaugăm alte trei sâmbătă”, a menționat Petre.

Cel puțin deocamdată, utistul a devenit golgheterul campionatului, iar la regularitatea cu care marchează chiar are șanse mari să rămână acolo. „Sigur, mă bucur că marchez meci de meci, dar mai importantă e promovarea echipei. Chiar dacă nu voi mai marca niciun gol de acum și până la final, dar echipa va ajunge în Liga 1, va fi un sezon perfect pentru mine”, a mai spus tânărul atacant.

Până la urmă, acesta va lipsi doar o etapă, cea cu Juventus București, cu ocazia campaniei de calificare a naționalei Under 19 la „europene”. „Voi fi la dispoziția UTA-ei și pentru meciul de la Sfântu Gheorghe și voi pleca direct la București de acolo. Aș vrea să las echipa pe unul din primele locuri până plec în Olanda”, a încheiat Adi Petre.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 20:06 Campionat
Pe aceeași temă