Adrian Petre e cu ochii pe ASU Poli – UTA din Danemarca! Mesajul fostului golgheter al arădenilor înaintea derby-ului Vestului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2017, 16:21 Actualizat: 12 Oct. 2017, 16:22 Campionat
Adrian Petre e cu ochii pe ASU Poli – UTA din Danemarca!  Mesajul fostului golgheter al arădenilor înaintea derby-ului Vestului

După nici 5 luni de zile, UTA se întoarce pe „Dan Păltinișanu” din Timișoara pentru un meci pe puncte cu marea rivală ASU Poli. Arădenii nu mai contează pe șapte dintre artizanii victoriei cu 3-0 din partida retur a campionatului trecut, printre care și golgheterul Adrian Petre. Atacantul de 19 ani s-a transferat în Danemarca, la Esbjerg, unde nu s-a prea acomodat și a ieșit, pentru moment, din grațiile antrenorului divizionarei secunde.

Înainte de derby-ul Vestului, Petre a ținut să le transmită utiștilor un mesaj mobilizator pe pagina oficială de facebook. „Am fost crescut în spiritul celui mai vechi și frumos derby al României. Duminică va fi din nou Poli – UTA, de data aceasta fără mine în teren, dar cu inima alături de culorile „alb-roșii”. Forza UTA! Forever!”, scrie tânărul fotbalist pe Adrian Petre Official, alături de o poză cât se poate de elocventă.

Esbjerg a plătit pentru vârful arădean 500 de mii de euro în vară, bani care se împart egal între cluburile UTA și Atletico. Marcând 28 de goluri în ediția de campionat 2016-2017 a ligii secunde, Adi Petre a devenit cel mai prolific utist de după Revoluția din 1989. Unul dintre marile sale regrete rămâne faptul că nu a marcat niciun gol într-un derby cu „alb-violeții” de pe Bega la nivel de seniori.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2017, 16:21 Actualizat: 12 Oct. 2017, 16:22 Campionat
Pe aceeași temă