Adrian Mititelu: „Victorie ultrameritată pentru Vâlcea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:16 Campionat
Adrian Mititelu:**

Chiar de ziua sa, șeful FC Universității Craiova, Adrian Mititelu, a plecat dezamăgit din Zăvoi. Contestat de galeria Craiovei, care a afișat mesaje împotriva sa, Adrian Mititelu spune că nu are emoții pentru calificarea Științei în play-off.

„Vâlcea a meritat succesul, chiar dacă a dat gol în minutul 85, este o victorie ultrameritată, o felicit. Sper să îi batem în play-off, un egal era excelent, dar noi încă suntem în căutări. Am întâlnit poate cea mai bună echipă din serie, eu așa cred, la ce jucători are și ce fotbal practică. Nu îmi e teamă pentru calificarea în play-off, deocamdată nu suntem la capacitatea fizică normală, în play-off raportul de forțe se va schimba. Vreau o victorie cu Mioveni, ca să avem moral bun înantea jocului de la Bistrița”, a spus patronul Universității.

Mititelu caută încă un tehnician care să revigoreze formația după înlăturarea lui Nicolo Napoli. „Căutăm un antrenor potrivit, care vrea să vină în condițiile noastre, dacă îl găsim, avem și 2-3 jucători care vrem să îi aducem, unul se antrenează deja cu noi. Acea echipă din Craiova nu va mai intra în play-off, toată lumea se bate și la locul 7, care de fapt e 6 și duce în play-off. Eu vă spun 100% că meciul nostru de la Slatina se va rejuca, pe timpul lui Mircea Sandu, FRF a dat o decizie care este supusă recursului, figurează  încă în litigiu, jocul cu FC Olt nu este încă omologat cu 3-0″, a mai spus Mititelu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:16 Campionat
Pe aceeași temă