Adrian Mihalcea și-a anunțat demisia de la UTA după remiza cu CS Balotești. „Eu voi fi șocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor. Să vină unul mai blând” | VIDEO

Marius ANGHEL 02 Sep. 2017, 14:57 Campionat
Adrian Mihalcea și-a anunțat demisia de la UTA după remiza cu CS Balotești.**

Cu doar 9 puncte acumulate dintr-un total de 18, UTA Arad, principala favorită la promovarea în Liga 1, este una dintre marile dezamăgiri ale noului sezon al Ligii 2, din care s-a scurs deja șase etape. Astăzi, arădenii au remizat pe teren propriu, la Șiria, scor 2-2, cu CS Balotești, după ce au fost conduși și au fost egalați în ultimele minute, și se clasează abia la jumătatea clasamentului. La finalul întâlnirii cu ilfovenii, la conferința de presă, antrenorul Adrian Mihalcea și-a anunțat demisia, nevăzând o altă cale de ieșire din această situație tensionată în care se află UTA.

„Am avut o altă prestație modestă, foarte modestă. Nu știu care este problema. Cred că eu sunt problema. Deci, sincer, eu sunt singura problemă. Am vrut vreo doi atacanți de vreo două săptămâni, că știu cu ce mă confrunt, și nu se poate aduce nici jumătate. Azi, iarăși, sunt blocați și, știți cum se pot debloca… cu un șoc. Și eu sunt șocul, eu voi fi șocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor și am pretenția la niște jucători pe care nu-i recunosc. Am jucat fotbal și îmi dau seama de unele chestii. Nu știu dacă sunt foarte dure, dar îmi dau seama. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe. Eu, ăsta e genul meu. Frica asta de a juca este un mare semn de întrebare. Și ca să tragi la promovare îți trebuie mult mai mult”, a spus antrenorul echipei arădene la conferința de presă.

UTA nu a reușit să învingă nici de această dată CS Balotești pe teren propriu, o echipă ilfoveană mult mai modestă decât cea a arădenilor și chiar mult mai slabă decât cea pe care o avea în sezonul trecut.

După ce a ratat promovarea în Liga 1 la finalul unui nou baraj, de această dată în fața echipei ACS Poli, UTA nu a mai continuar cu antrenorul Laurențiu Roșu și a pornit pregătirea noului sezon al Ligii 2 cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică, tehnician care demisiona de la Dunărea Călărași pentru a veni la Arad. În noul campionat, UTA, după șase etape, a înregistrat două victorii, trei egaluri și o înfrângere, în meciurile de pe teren propriu înregistrând numai remize.

UTA sub conducerea lui Adrian Mihalcea:

Chindia Târgoviște – UTA Arad     0-1 / Marius Curtuiuș (89′)
UTA Arad – Metaloglobus București     0-0
Academica Clinceni – UTA Arad     0-3 / Marius Curtuiuș (28′), Mevlan Adili (72′), Sorin Strătilă (84′)
UTA Arad – CS Mioveni     1-1 / Bogdan Burlă (20′)
AFC Hermannstadt – UTA Arad     2-0
UTA Arad – CS Balotești     2-2 / Bogdan Burlă (62′ – pen.), Cristian Scutaru (69′)

Articol scris de Marius ANGHEL
Video: UTA Arad

Marius ANGHEL 02 Sep. 2017, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă