Adrian Mihalcea, prezentat oficial la CS Mioveni. „Vreau să mă bat la promovare”

Marius ANGHEL 07 Sep. 2017, 16:13 Campionat
Adrian Mihalcea, prezentat oficial la CS Mioveni.**

În ziua în care echipa de unde a demisionat, UTA, l-a prezentat oficial pe noul antrenor, Adrian Mihalcea semna cu CS Mioveni, conducea primul antrenament și era, la rândul său, prezentat oficial. Fostul atacant al lui Dinamo va fi ajutat la echipa argeșeană de secundul pe care l-a avut și la UTA, Gheorghe Mihali.

Obiectivul lui Adrian Mihalcea la CS Mioveni este clasarea pe unul din locurile 1-6. „M-a surprins telefonul domnului președinte, pentru că nu trecuse decât o zi după ce am plecat de la UTA, dar în același timp am fost bucuros. Mioveniul este o echipă ambițioasă, cu baza de pregătire pentru performanță și care în ultimii ani s-a bătut pentru promovare. Sunt ambițios, îmi place să particip la astfel de promovări. Am încredere în mine și sunt ferm convins și știu că doar rezultatele mă vor ține aici. Nimeni nu te ține pe ochi frumoși, decât dacă atingi obiectivul. Sunt într-o continuă învățătură și nu are cum să nu iasă așa cum vreau eu! Obiectivul este clasarea pe locurile 1-6, cu bătaie spre primele locuri promovabile. Dar, eu nu m-am gândit niciodată la minimum, m-am gândit doar la maximum, se subînțelege, vreau să mă bat la promovare! Și eu și conducerea vrem acest lucru, iar dacă ne iese este foarte bine!”, a declarat, citat de site-ul oficial al Mioveniului, Adrian Mihalcea.

„Un antrenor tânăr care a lucrat bine pe unde a mai fost”

Președintele Dumitru Olteanu a spus la rândul său cum a ajuns să-l contacteze pe Mihalcea. „Ne-am mișcat repede, am alcătuit o listă scurtă cu câțiva antrenori, tehnicieni care în ultima perioadă au avut rezultate bune. După mai multe discuții, conducerea clubului a ajuns la Adrian Mihalcea, un antrenor tânăr care a lucrat bine pe unde a mai fost și care cunoaște foarte bine celelalte echipe din serie. Îi doresc succes!”, a declarat președintele Consilului Director.

„Sper să avem rezultate bune și foarte bune. Eu cred în el ca antrenor, pentru că este un tehnician tânăr și e foarte ambițios. Știu că muncește foarte mult și asta este foarte important la un antrenor. Este un om ambițios!”, a spus și președintele executiv, Constantin Stancu.

CS Mioveni este a cincea echipă pe care o pregătește Adrian Mihalcea în cariera sa de antrenor, până acum conducându-le pe Unirea Slobozia (iunie 2013 – februarie 2015), ACS Berceni (martie 2015 – mai 2015), Dunărea Călărași (ianuarie 2016 – iunie 2017) și UTA Arad (iunie 2017 – septembrie 2017), toate din Liga 2.

Adrian Mihalcea preia CS Mioveni de la Florin Marin. În acest debut de sezon, după șase etape, echipa argeșeană e pe locul 12, cu 8 puncte, după ce a înregistrat două victorii (4-0 cu CS Afumați și 3-0 cu Olimpia Satu Mare), două egaluri (1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu CS Mioveni) și două înfrângeri (0-4 cu Pandurii Târgu Jiu și 0-1 cu ASU Politehnica Timișoara), acestea două din urmă fiind și ultimele rezultate obținute în campionat.

Sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 7-a a Ligii 2, CS Mioveni urmează să întâlnească pe teren propriu pe Știința Miroslava, ocupanta locului 19, cu 4 puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 07 Sep. 2017, 16:13 Campionat
Pe aceeași temă