Adrian Mihalcea își încheie aventura ca antrenor la UTA. „Nu prea mai exista cale de întoarcere după ceea ce am spus. Poate m-am grăbit cu declarațiile, dar mi le asum”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2017, 11:06 Campionat

Șansele ca Adrian Mihalcea să continue ca antrenorul echipei UTA s-au consumat duminică seară, la mai bine de 24 de ore de când își anunța demisia la finalul meciului cu CS Balotești și la mai puțin de 12 de când declara că „noaptea e un sfetnic bun” și că ar fi dispus să revină asupra deciziei, asta și dacă șefii clubului își mai doresc asta. În urma discuției de ieri cu conducătorii echipei arădene, Mihalcea nu va mai continua ca antrenor al clubului UTA, astfel că fostul dinamovist se desparte de gruparea din Vestul țării după doar șase etape în care a condus-o oficial, perioadă în care a obținut 9 puncte dintr-un total de 18.

„Nu prea mai exista cale de întoarcere după ceea ce am spus ieri, după meci (n.r. – sâmbătă, după meciul încheiat la egalitate pe teren propriu cu CS Balotești, scor 2-2). Poate m-am grăbit cu declarațiile, dar mi le asum, nu sunt duplicitar. Sunt tipul de antrenor care vrea să câștige mereu, iar când pierde să învețe din fiecare înfrângere. Asta se va întâmpla și acum, până la urmă nu e un capăt de țară. Sigur, regret că nu am făcut mai mult la un club ce mi-a oferit toate condițiile, poate cu excepția celor doi atacanți pe care i-am cerut în ultimele zece zile, dar, repet, nu am decât să învăț din toate. Semnele de întrebare pe care le-am ridicat după meciul de ieri erau legate de partea sportivă, în sensul în care nu puteam înțelege cum unii jucătorii cu nume și pretenții nu pot face lucruri normale până la urmă, pe un teren de fotbal. Poate că s-a înțeles că i-am acuzat de non-combat pe jucători, dar nu este așa. Mai departe, nu sunt în postura de a da sfaturi conducerii clubului despre tipul de antrenor care vine în locul meu. Cert este că nu e nimic pierdut, UTA are toate condițiile să promoveze și-i doresc mult succes”, a declarat Mihalcea pentru Sport Arad.

După șase etape, UTA ocupă locul 9 în clasament și are 9 puncte acumulate. Cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică, echipa arădeană a înregistrat în meciurile oficiale două victorii, două egaluri și o înfrângere.

Chindia Târgoviște – UTA Arad     0-1 / Marius Curtuiuș (89′)
UTA Arad – Metaloglobus București     0-0
Academica Clinceni – UTA Arad     0-3 / Marius Curtuiuș (28′), Mevlan Adili (72′), Sorin Strătilă (84′)
UTA Arad – CS Mioveni     1-1 / Bogdan Burlă (20′)
AFC Hermannstadt – UTA Arad     2-0
UTA Arad – CS Balotești     2-2 / Bogdan Burlă (62′ – pen.), Cristian Scutaru (69′)

Potrivit Sport Arad, șefii „Bătrânei Doamne” au început să caute variante de înlocuire a lui Adrian Mihalcea, iar printre antrenorii puși pe listă sunt Adrian Falub, Gigi Mulțescu, Daniel Oprița, Mihai Teja sau Laszlo Balint.

Marius ANGHEL 04 Sep. 2017, 11:06 Campionat
Pe aceeași temă