Adrian Bogoi cere VAR în Liga 2: „Știu că este imposibil, dar cerem doar ce trebuie să ni se dea nouă.” Pandurii, cu Ripensia, la cea de-a treia remiză albă pe teren propriu

Adrian Bogoi cere VAR în Liga 2:

Pandurii a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Ripensia Timișoara, disputată, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în etapa intermediară de miercuri, a 12-a a sezonului Ligii 2. A fost a treia remiză albă acasă pentru echipa antrenată de Adrian Bogoi, după cele înregistrate cu Viitorul Pandurii și SCM Gloria Buzău.

La finalul jocului cu Ripensia, Bogoi a declarat că echipa sa a resimțit din plin oboseala după deplasarea lungă de la Miercurea Ciuc, iar cei mai mulți dintre jucătorii săi au acuzat probleme musculare. „A fost un meci pe care l-am disputat în condiții speciale. Am fost singura echipă din liga a doua care a jucat duminică seara, am ajuns cu autocarul la 6 dimineața și, la două zile, am jucat alt meci. La Miercurea Ciuc am jucat în zece oameni, am depus un efort fantastic și cred că, astăzi (n.r. – miercuri), dacă beneficiam de o zi în plus de odihnă, puteam câștigă meciul. E totuși bine că nu am pierdut. E incredibil cum am ajuns să jucăm, suntem carne de tun! Am făcut 18 ore dus-întors pe drum. În vestiarul nostru toți jucătorii se plâng de crampe, de întinderi. Eu sunt mulțumit de ei”, a declarat Bogoi, la conferința de presă.

Bogoi vrea VAR în Liga 2

Antrenorul gorjenilor a pus apoi tunurile pe ,,cavalerii fluierului” Ionela Alina Peșu, din Craiova, și a afirmat că ar vrea arbitraj video și în liga secundă.

Adrian Bogoi este de părere că elevii săi au fost privați de cel puțin cinci-șase puncte în actuala stagiune a Ligii 2. „La meciul de la Miercurea Ciuc am avut un gol luat dintr-un penalty, după un așa-zis henț. O fază identică am avut și noi la meciul cu Petrolul, dar nouă nu ni s-a acordat lovitură de la 11 metri. Nu știu cine a greșit, dar au fost două faze identice. Lu Yuefeng a luat al doilea galben după ce noi am marcat și începusem să controlăm jocul. Acolo a fost fault în atac, dar jucătorul nostru a fost eliminat. Cu fosta Oradea (n.r. – se referă la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care e fosta Energeticianul cu lotul de la Luceafărul Oradea) am avut gol valabil, mingea a fost o jumătate de metru în poartă. Dacă faci un calcul aveam cinci-șase puncte în plus. Știu că este imposibil, deocamdată, dar ar trebui să pună VAR și la liga a doua. Cerem doar ce trebuie să ni se dea nouă. Vrem o șansă, nu putem să jucăm împotriva tuturor”, a precizat Bogoi.

Tehnicianul echipei Pandurii speră ca, odată cu primul meci susținut pe noul stadion din Târgu Jiu, clubul să redevină unul puternic. „Sperăm să fie mai bine pe noul stadion, vrem un club puternic. Dacă aveam un club puternic nu jucam astăzi, la două zile, amânam meciul. Ne îngrijorează că încă nu ne punem la punct financiar, nu o luăm de la zero”, a mai spus Bogoi.

După 12 etape, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 18, retrogradabil, cu 7 puncte, iar runda viitoare va juca pe terenul lanternei roșii Sportul Snagov.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă