„A fost o victorie necesară, dar nu și suficientă”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 02:11 Campionat

„Bătrâna Doamnă” a ajuns la cinci rezultate utile după succesul cu 2-0 din Trivale. Adrian Falub anticipa un astfel de parcurs odată cu integrarea în echipă a unor jucători importanți ca Feussi, Silvășan sau Laso și exprimarea elevilor săi în ultimele dispute. La Pitești, „alb-roșii” au avut mici probleme doar în prima parte, după care și-a concretizat superioritatea în joc prin golurile lui Laso și Calvin.

„Am evoluat destul de bine și în prima repriză, când ne-am creat două-trei situații, dar am și riscat să primi gol la bara lui Ivănică. Apoi, cred că în repriza a doua am fost net superiori și am câștigat meritat meciul. A fost, în primul rând, o victorie tactică, fiindcă am reușit să le blocăm foarte bine jucătorii de atac și am marcat golurile de care aveam nevoie”, a precizat tehnicianul arădenilor.

Concluzionând, Falub spune că nu va vorbi despre șansele la promovare ale echipei sale doar după confruntarea din runda următoare: „A fost o victorie necesară, dar nu și suficientă. Doar după meciul cu FCM Târgu Mureș vom știi unde ne aflăm cu adevărat în încercarea noastră de a recupera puncte față de primele clasate”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 02:11 Campionat
Pe aceeași temă