Călărășenii vor să se revanșeze pe CS Balotești pentru înfrângerea umilitoare de la Timișoara. „Ne-am dat seama unde și de ce am greșit”

Marius ANGHEL 12 May. 2017, 14:31 Liga 2
Călărășenii vor să se revanșeze pe CS Balotești pentru înfrângerea umilitoare de la Timișoara.**

Învinsă de o manieră categorică runda trecută, la Timișoara, cu 4-1 de ASU Poli, după ce a condus și a avut din minutul 28 un om în plus, Dunărea Călărași va încerca să își repare imaginea în fața propriilor suporteri. Sâmbătă, de la ora 11:00, va întâlni pe stadionul „Ion Comșa” pe CS Balotești, penultima clasată din Liga 2.

Antrenorul Adrian Mihalcea e încrezător înaintea jocului cu ilfovenii și spune că atmosfera în lot este una bună. Atmosfera la lot este ok. Am analizat foarte bine evoluția noastră din repriza a doua a jocului de la Timișoara. Ne-am dat seama unde și de ce am greșit. O mare problemă a reprezentat-o starea noastră fizică. Am pierdut, dar nu-i un capăt de țară. Băieții au conștientizat că au avut o evoluție modestă și sunt gata să se revanșeze în jocul de sâmbătă cu CS Balotești. E foarte importantă pentru noi victoria. Sper să jucăm bine și să ne atingem obiectivul, a declarat Mihalcea pentru site-ul oficial al Dunării.

Călărășenii e convins că meciul cu CS Balotești va fi unul greu, chiar dată adversarul se află pe penultima poziție în clasament. „Ne așteaptă un meci dificil, ținând cont de faptul că Baloteștiul este mult mai competitivă și agresivă  în raport cu prima parte a campionatului. Noi avem o serie de jucători importanți indisponibili. Venim și după un joc pe care l-am pierdut și-n consecință acest duel cu Balotești are o importanță mare pentru noi. În plus, dorim să arătăm că meciul de la Timișoara cu ASU Poli a fost un accident. Ne dorim să câștigăm partida pentru a uita de înfrângerea de la Timișoara. Urmează pentru noi o serie de trei partide pe teren propriu. Așteptăm ca suporterii să fie alături de noi și să ne încurajeze. Deși nu vom putea miza pe o serie de titulari, avem jucători în lot care să-i suplinească cu brio. Sperăm să reîncepem o nouă serie de meciuri fără înfrângere”, a mai spus Mihalcea.

În acest joc, pe lângă accidentații Valentin Balin și Alexandru Avram, Dunărea nu se poate folosi și pe alți jucători. „Mardare și Cristea vor fi indisponibili până la finele sezonului. Șandru are probleme musculare și nu știm încă dacă va putea intra pe teren. Sunt, iată, cinci jucători importanți pe care nu-i putem utiliza. Avem însă jucători care să-i înlocuiască. Mi-ar plăcea să-i văd dornici de răzbunare pentru faptul că n-au evoluat până acum”, a declarat Mihalcea.

De partea cealaltă, CS Balotești vine după un succes la limită cu Olimpia Satu Mare, scor 1-0, iar la Călărași merge să lase o impresie bună. „Întâlnim o echipă puternică, printre cele mai valoroase în acest moment în eșalonul secund. Avem lotul complet și mergem la Călărași să facem o partidă bună”, a precizat, pentru IlfovSport, Cătălin Împăratu, directorul sportiv al echipei ilfovene.

Înaintea desfășurării etapei a 34-a a Ligii 2, Dunărea Călărași se află pe locul 9, cu 44 de puncte, cu posibilitatea de a urca două poziții, iar CS Balotești e pe locul 15, cu 30 de puncte, de unde nu poate pleca.

Marius ANGHEL 12 May. 2017, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă