Cadoul Federației pentru FC Botoșani s-a amânat pentru 15 ianuarie! Iftime e convins că vor câștiga la „masa verde” meciul pierdut cu Rapid CFR

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 12:30 Liga 2
Cadoul Federației pentru FC Botoșani s-a amânat pentru 15 ianuarie!** Iftime e convins că vor câștiga la

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a amânat din nou pronunțarea unei decizii în cazul în care gruparea FC Botoșani a contestat dreptul de joc a nu mai puțin de 8 jucători ai Rapidului Suceava în meciul direct dintre cele două formații, contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a, disputat pe data de 8 septembrie. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 ianuarie a anului viitor.

„Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt clare, așa că nu știu de ce membrii Comisiei tot amână să dea verdictul în acest caz. Nu ne rămâne decât să așteptăm să primim motivarea oficială. Oricum, știm că dreptatea este de partea noastră, deoarece Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice spune clar că dreptul de joc al unui fotbalist poate fi contestat doar înainte, la pauză sau imediat după încheierea unei partide. Ori să vii după trei luni și să reclami așa ceva, este cel puțin deplasat”, a declarat președintele Rapidului, Gabriel Clim.

De partea cealaltă, oficialii botoșăneni sunt la fel de optimiști că verdictul le va fi favorabil. „Avem șanse mari să câștigăm la meciul cu Rapid Suceava, nu trebuie decât să mai avem puțină răbdare. Aceste 3 puncte sunt foarte importante pentru noi, pentru că ne vor ajuta să urcăm pe locul doi în clasament”, a precizat Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă