Zamfir și Albinaru au ajuns la Deva

19 Jan. 2009, 16:51 Bursa transferurilor
Zamfir și Albinaru au ajuns la Deva

Mureșul Deva a legitimat luni doi fotbaliști. Fundașii Zamfir și Adrian Albinaru (foto la minge) au semnat angajamente cu echipa antrenată de Gheorghe Barbu și au intrat deja în programul de pregătire.
După două săptămâni de la debutul pregătirilor Mureșul Deva a reușit primele mutări pe piața transferurilor. Deși are o situație financiară bună, devenii nu reprezintă deocamdată o atracție pentru fotbaliștii aflați în căutarea unei echipe.


„Am vorbit cu mulți jucători, dar majoritatea dintre ei stau în așteptare. Cei care au actele în mână își permit să mai aștepte în căutarea unei formații la care să joace. Lucrurile se vor schimba peste o săptămână sau două, pentru că mai toate echipele vor intra cu pregătirea pe final și cine nu și-a găsit echipă, poate rămâne pe dinafară. Atunci vor scădea și pretențiile lor financiare”, a declarat antrenorul devenilor, Gheorghe Barbu.

 

În așteptarea acelor zile devenii au mutat deja la capitolul achiziții. Zamfir și Albinaru, ambii fundași de bandă, au semnat angajamente cu echipa de la poalele Cetății și au intrat în programul de pregătire. „Pe Zamfir l-am văzut în decembrie, l-am avut și la un amical. El era liber de contract, pentru că ultima oară a jucat la FCM Reșița, care s-a retras din campionat. El nu a fost prezent la reunirea lotului pentru că încă negociam cu el și în cele din urmă ne-am înțeles și la bani și a semnat. El poate evolua ca fundaș de bandă stânga. Cel de-al doilea jucător este Albinaru. Are 27 de ani și poate evolua și fundaș și mijlocaș dreapta. A mai evoluat la Turda și a trecut și pe la Lupeni. Are circa 200 de meciuri în liga secundă. Ne orientăm spre jucători cu experiență, cam asta urmărim în această campanie de transferuri”, a mai punctat tehnicianul devenilor.

Zamfir se va bate pentru un loc de titular cu Pisoiu, fostul căpitan al devenilor în multe meciuri din tur, în timp ce pe banda dreaptă juniorul Savin are mari șanse de a evolua titular și în retur, dat fiind faptul că regulamentul cere un junior în teren permanent.

Mureșul Deva aproape că și-a stabilit și locul în care va efectua pregătirea centralizată. „În proporție de 90 la sută vom merge la 1 Mai, lângă Oradea. După două săptămâni am luat doi jucători, ceea ce e cam puțin. S-ar putea să amânăm cantonamentul, dar există posibilitatea să renunțăm de tot la el. Vom pune accent pe pregătirea fizică în această perioadă. Cu amicalele e mai greu. Nu găsim un teren acceptabil, noi neavând unul sintetic”, a încheiat Gheorghe Barbu.

articol scris de Loredana Juglea

19 Jan. 2009, 16:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă