„Vreau să las ceva în urma mea, neapărat o promovare”

30 Dec. 2011, 19:52 Bursa transferurilor
„Vreau să las ceva în urma mea,** neapărat o promovare

Deși nu este tipul de fotbalist decisiv, Alin Ignea a fost „blindat” de conducerea „textilistă”. Mijlocașul de 22 de ani își va prelungi contractul cu „Bătrâna Doamnă”, ce expiră la vară, cu încă doi ani. Cum înțelegerile majorității fotbaliștilor „textiliști” expiră în 2013, timișoreanul va deveni, cel puțin deocamdată, va deveni cel mai longeviv utist din actualul lot.

„E adevărat că am bătut palma cu Gio pentru un nou contract, nu poate decât să mă bucure acest fapt. Dacă îți faci treaba și muncești, pe undeva e normal să fii apreciat și dorit chiar și de către un club cu tradiția și pretențiile UTA-ei”, spune „închizătorul”.

Dacă își va respecta până la final noua înțelegere cu echipa fanion a Aradului, cu patru sezoane în „alb-roșu”, Alin Ignea va deveni unul dintre cei mai fideli fotbaliști timișoreni în „alb-roșu”.

„Aș vrea să calc pe urmele lui Panaitescu, un fotbalist timișorean foarte apreciat la Arad, iubit de suporteri. Mi-aș dori foarte mult să joc și eu cu UTA în Liga 1, dar înainte de toate trebuie să promovăm, dacă nu la finalul acestui sezon, măcar în următorul. Vreau să las ceva în urma mea la UTA, neapărat o promvare, restul vom mai vedea”, mai afirmă mijlocașul.

Până una alta, Ignea este sigur de un lucru: „Avem valoare să terminăm cel puțin pe locul trei, dacă nu pe unul dintre primele locuri. Însă, față de tur, trebuie să fim mai uniți și să muncim mai mult. De aia, pentru 2012 îmi doresc mie, dar și coechipierilor sănătate, căci restul vor veni de la sine”.

sursa: Sport Arad

30 Dec. 2011, 19:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă