Vătăjelu: „La Craiova se dorește promovarea. Lumea va înțelege de ce am făcut pasul acesta”

Vătăjelu:**

Fostul căpitan al Metalului a explicat motivele pentru care a ales să se despartă de Valea Domanului după mai puțin de jumătate de an și câteva meciuri jucate în tricoul roș-negru.

Bogdan Vătăjelu, fundașul stânga al Reșiței, un jucător care nu a împlinit încă 21 de ani, dar care promite foarte multe, a semnat cu CS Universitatea Craiova. Patronul Metalului, Cătălin Rufă, a anunțat prețul transferului: 150.000 de euro, plus TVA. În plus, a păstrat 20 la sută dintr-un eventual transfer și ar urma să încaseze și anumite bonusuri în funcție de performanțele clubului oltean. „Eu am venit liber de contract la Reșița, numai pentru domnul Cătălin. Eu am venit în vară cu promisiunea dumnealui că la prima ofertă bună și pentru club, și pentru mine pot să plec. La Craiova se dorește promovarea, sunt mai aproape de casă și cred că lumea va înțelege de ce am făcut pasul acesta. Nu îmi este ușor să plec de la Reșița, dar cariera mea trebuie să meargă înainte. Am avut cea mai călduroasă galerie și țin să mulțumesc celor care au fost alături de echipă”, a declarat Vătăjelu.

Fotbalistul spune că la echipa susținută de Primăria Craiova are un contract net superior celui de la Reșița, dar că și clubul din Valea Domanului trebuie să fie mulțumit de pe urma acestui transfer. „Din punct de vedere financiar pentru mine e mai bine la Craiova, deși banii mă interesează mai puțin acum, pentru că nu am nici 21 de ani. E o sumă bună de transfer și pentru club, e o sumă importantă pentru Liga a II-a”, a mai spus fundașul.

Sursa: Express de Banat

Pe aceeași temă