Vasile Șiman i-a dat undă verde lui Curelea pentru a pleca la Dinamo!

Vasile Șiman i-a dat undă verde** lui Curelea pentru a pleca la Dinamo!

Chiar dacă Oțelul spera să îl înregimenteze pe Costin Curelea, viitorul acestuia, cel puțin pe termen scurt, este departe de Liga 1. Până în vară, atacantul de 28 de ani va evolua la Dinamo Minsk, formație antrenată de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov.
 

„El se pregătește cu Dinamo Minsk, dar vă asigur că în momentul când va fi declarat jucător liber va semna cu noi. Perioada de transferuri s-a încheiat, dar jucătorii liberi de contract pot fi legitimați oricând” , spunea Narcis Răducan săptămâna trecută, dar, între timp, Șiman a fost de acord cu oferta bielorușilor, care l-au convins să îl împrumute până la finalul sezonului, anunță digisport.ro.

Protasov l-a văzut la lucru pe atacantul Sportului Studențesc în perioada de pregătiri din această iarnă, atunci când vârful de 28 de ani a marcat singurul gol al amicalului pe care bielorușii l-au disputat împotriva rușilor de la Rotor Volgograd. De atunci, vârful s-a antrenat cu Dinamo Minsk, excluzând varianta întoarcerii la formația de liga secundă din România.

600.000 de euro este cota de piață a lui Curelea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

 

Pe aceeași temă