Vali Badea, al patrulea atacant al „textiliștilor”: „Deocamdată rezistă doar o repriză”

Vali Badea, al patrulea atacant al „textiliștilor

Spre deosebire de Alin Stoica, fotbalistul de Champions League care a fost „expulzat” deja de la Arad după o noapte de pomină, celălalt jucător cu nume care a sosit în Arad în această săptămână va îmbrăca tricoul „alb-roșu” cel puțin până în vară. Valentin Badea a semnat deja cu UTA și – teoretic – ar putea debuta în confruntarea de vineri cu Luceafărul Oradea.

„Silvășan nu este în formă, Voiculeț e plecat la tratament, iar Dosso e extracomunitar, așa că Badea poate fi fotbalistul cu golul. Vom vedea dacă am avut dreptate să contăm pe el. Omul a fost sincer, a spus că o rezistă o repriză, dar, treptat, se va pune și mai bine la punct cu condiția fizică”, a precizat Adrian Falub.

Lăsând să se înțeleagă că fostul stelist va fi premiat la un anumit număr de goluri, Adrian Marțian a spus că va conta pe Badea, dar și pe cei doi belgieni care ar trebui să sosească în Calea Aurel Vlaicu în aceste zile. „Cred că Vali Badea e un atacant destul de bun, sperăm să ne ajute în următoarele meciuri. Mai vin doi jucători de la Standard Liege, unul de 23, celălalt de 21 de ani. Un atacant și un fundaș central, care vor rămâne cu noi doar dacă îi dorește antrenorul. Noi avem datoria să-i punem acești fotbaliști la dispoziție, mai departe ei trebuie să arate pe gazon că referințele bune despre ei nu sunt întâmplătoare”, a explicat finanțatorul arădenilor.

Revenind puțin la problemele ofensive ale UTA-ei, Adrian Falub a recunoscut că atacantul de careu pe care s-a bazat mai mereu în acest retur nu se află în cel mai bun moment al său. „Silvășan trebuie să-și revizuiască puțin atitudinea. Un atacant care nu marchează în cinci meciuri, înseamnă că are o problemă. Dar, e un fotbalist care poate să iasă din această pasă mai proastă și va ieși. Ca și în tur când a dat trei goluri importante, va înscrie și în meciurile ce au mai rămas de disputat”, consideră „principalul” echipei din Calea Aurel Vlaicu.

 

Sursa: Sport Arad
Foto de Octav GANEA

Pe aceeași temă