Vădrariu: „Nu consider că fac un pas înapoi dacă voi semna cu Metalul”

Vădrariu:**

Produs al școlii de fotbal ce aparține de Clubul Sportiv Jiul Petroșani, Petru Daniel Vădrariu (foto, primul din stânga) este foarte aproape de a semna cu gruparea din Valea Domanului.

Trecut prin curțile celor de la Jiul Petroșani, Juventus București, FC Bihor, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, FC Tiraspol, dar și Astra Giurgiu, atacantul născut în Reșița s-a prezentat la reunirea rosso-nerilor și se antrenează de câteva zile sub comanda antrenorului Marian Pană.

Atacantul în vârstă de 23 de ani nu consideră o eventuală venire la Metalul ca fiind un pas înapoi, dimpotrivă, își dorește să promoveze cu echipa orașului natal. „Nu am semnat încă, aștept un semn din partea conducerii. În cazul în care voi semna cu Metalul, nu consider asta un pas înapoi. Mereu când fac o alegere consider că e un pas înainte. Suntem pe locul șase, la opt puncte de primul loc, sunt multe puncte, dar sunt sigur că ne vom menține în primele șase și vom intra în play-off-ul de promovare”, a declarat tânărul atacant.

Reșițeanul a jucat 13 meciuri pentru Astra în sezonul  2009-2010, marcând două goluri, iar conform site-ului http://www.transfermarkt.co.uk/en/, atacantul are o cotă de 100.000 de Euro.

Sursa: Express de Banat

Foto: Dan-Aliosa Ulici

Pe aceeași temă