UTA testează terenul pentru portarul Eduard Pap. Tânărul portar s-a despărțit de ACS Poli și are mai multe oferte din Liga 2

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jan. 2016, 11:08 Actualizat: 13 Jan. 2016, 11:09 Bursa transferurilor
UTA testează terenul pentru portarul Eduard Pap.  Tânărul portar s-a despărțit de ACS Poli și are mai multe oferte din Liga 2

După despărțirea de ACS Poli Timișoara, Eduard Pap a intrat în vizorul multor grupări de eșalon secund. Unirea Tărlungeni părea în pole-position, dar un interes al UTA-ei îl ține deocamdată pe goal-keeperul de 21 de ani pe loc. Problema e că fotbalistul mai este legat și de FC Marcel Băban Jimbolia, iar în acest caz rămâne de văzut dacă șefii celor două cluburi se vor înțelege.

Nu este exclus, însă, ca în această iarnă să se facă o rocadă la nivel de portari. Pap să vină în „alb-roșu” în locul lui Anca-Trip (20 de ani), care a ratat 90 la sută din stagiunea de toamnă din pricina unei accidentări, iar la utima apariție între buturi a greșit decisiv în remiza (2-2) cu CS Mioveni. Probabil, ultimul cuvând îl va avea Sebastian Huțan, antrenorul cu portarii la echipa fanion a Aradului.

Cota timișoreanului este de 150.000 de euro pe transfermarkt.de, el evoluând în 25 de partide pentru ACS Poli în primele două eșaloane ale țării.

Șoimii își testează noii sosiți joi, într-un prim test cu UTA

În altă ordine de idei, la solicitarea lui Ionuț Popa, staff-ul tehnic al echipei fanion a Aradului a acceptat provocarea pentru un prim amical al iernii. Antrenorul Pâncotei are de văzut la lucru mai mulți fotbaliști noi, plus juniorii clubului pe care ar dori să se bazeze mai mult din retur.

Joi, începând cu ora 14, pe arena „Șega”, „Mister” va fi cu ochii în special pe atacantul belgian de culoare, Mamwanga și pe mijlocașul ofensiv sârb, Movica. Sub „lupă” vor mai fi portarul Rus, dar și atacantul Marius Ion, sosit în această după-amiază la Arad.

Și pentru Rolland Nagy și colegii săi de pe banca UTA-ei va fi un bun prilej să le verifice potențialul în special fotbaliștilor tineri care bat la poarta primei echipe. Față de ziua reunirii, marți, pe arena „Șega” s-au mai antrenat și Moza, Lazăr, Dinculescu și Copaci. Din câte se pare, utiștii caută cea mai bună dublură pentru postul de fundaș dreapta, acolo unde „senator de drept” este Polgar.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jan. 2016, 11:08 Actualizat: 13 Jan. 2016, 11:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă