UTA l-a refuzat pe Florin Costea. Roșu speră să primească atacantul dorit până la plecarea în cantonamentul din Spania

UTA l-a refuzat pe Florin Costea.** Roșu speră să primească atacantul dorit până la plecarea în cantonamentul din Spania

În această pauză de iarnă, Laurențiu Roșu le-a transmis conducătorilor clubului UTA Bătrâna Doamnă că dorește ca transferuri cel puțin doi jucători, un fundaș și un atacant. Până acum, dorința i-a fost îndeplinită parțial după achiziționarea mijlocașului Dumitru Muntean și fundașului Mevlan Adili.

Ca atacanți, utiștii caută în continuare variante pentru întărirea ofensivei, după ce până acum țintele pe care le-au avut au acceptat oferte mai avantajoase, fie din punct de vedere financiar, fie datorită ligii superioare în care li s-a oferit să joace. Unul din numele ce au ajuns la urechile lui Laurențiu Roșu ca variantă de atacant a fost și cel al lui Florin Costea (31 ani), scris Sport Arad. Fostul jucător al Craiovei, Stelei sau CFR Cluj, a jucat în prima parte a acestui sezon la CSM Râmnicu Vâlcea, însă la finalul turului o accidentare i-a recidivat și apoi a transmis oficialilor olteni că vrea să își caute o nouă echipă în țările arabe. În cele 416 minute bifate în șase jocuri la CSM, Costea a înscris de cinci ori, iar continuarea carierei sale la acest club este imposibilă, având în vedere în în această iarnă echipa vâlceană se va desființa.

Potrivit Sport Arad, UTA nu s-a arătat interesată de serviciile lui Florin Costea, însă a grăbit negocierile cu un alt atacant, care e așteptat la Arad în zilele următoare pentru a prinde lotul ce duminică pleacă în cantonamentul din Spania.

Pe aceeași temă