UTA a perfectat încă două transferuri! Ionuț Popa a adus la Arad un jucător pe care l-a antrenat la ACS Poli

Prima zi din această săptămână a adus la UTA alte nouă noi achiziții, arădenii ajungând la trei transferuri perfectate până acum, în 2019, pentru partea a doua a sezonului. După mijlocașul Baudouin Kanda (25 de ani), Ionuț Popa a reușit să-l aducă la „Bătrâna Doamnă” și pe Alin Șeroni (31 de ani), un fundaș care vine tot de la Dunărea Călărași și pe care l-a antrenat la ACS Poli. În plus, cu alb-roșii a semnat și fundașul Răzvan Ivan (19 ani), adus de la Unirea Alba Iulia, după ce transferul său la Concordia Chiajna a picat.

Șeroni: „Am fost dorit și sper să nu îi dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine”

În cariera sa, lugojeanul Alin Șeroni a jucat pentru Auxerre Lugoj, FC Bihor, ACS Recaș, ACS Poli Timișoara, Viitorul Constanța, FC Brașov, Speranța Nisiporeni (Republica Moldova) și Dunărea Călărași. La această echipă din urmă a ajuns în vara lui 2018, iar în prima parte a sezonului Ligii 1 a fost folosit de Dan Alexa în șapte meciuri. Fundașul a fost inclusiv în cantonamentul din Antalya, însă apoi n-a fost păstrat în lot și cu această ocazie a semnat cu UTA pe un an și jumătate.

„Sunt bucuros că am semnat cu o echipă de tradiție din România și îmi doresc să reușim îndeplinirea obiectivului promovării din sezonul viitor. Am venit la UTA pentru că am fost dorit și sper să nu îi dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune, am acumulat un anumit nivel de experiență, sper să ajut echipa cu tot ce am mai bun și să avem rezultatele așteptate”, a spus Alin Șeroni după ce a semnat cu UTA.

Ivan: „Știu tradiția echipei arădene, din acest motiv am și ales să vin”

Răzvan Ivan a fost aproape să semneze în această iarnă cu Concordia Chiajna, unde a susținut și probe, însă oferta prim-divizionarei nu a fost pe placul Unirii Alba Iulia. Echipa din Liga 3 a cerut 50.000 de euro în schimbul jucătorului, însă Concordia a oferit 35.000 de euro, astfel că mutarea a picat, scrie Ziarul Unirea. Pe fir a intrat și „U” Cluj, dar cea mai insistentă s-a dovedit UTA. Conform surselor, transferul la Arad s-a făcut pentru aproximativ 12.500 de euro.

Ivan a început fotbalul la LPS Pitești, apoi a jucat pentru Viitorul Argeș, Centrul de Excelență Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia. A îmbrăcat și tricoul echipei reprezentativei României Under 17 în 30 de confruntări.

„Știu tradiția echipei arădene, din acest motiv am și ales să vin, UTA e o emblemă în România. Îmi doresc să joc cât mai bine și să pun umărul la promovarea pe care o atacăm din vară”, au fost primele cuvinte ale lui Ivan după ce a ajuns la echipa arădeană.

Foto: UTA Arad

Pe aceeași temă