Un jucător de la CS Făurei e cea mai nouă achiziție a prim-divizionarei Sepsi OSK. „E un tânăr de perspectivă”

Un jucător de la CS Făurei e cea mai nouă achiziție a prim-divizionarei Sepsi OSK.**

Clubul de Liga 1 Sepsi Sfântu Gheorghe a perfectat în această iarnă un nou transfer. Covăsnenii au semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu un mijlocaș de 16 ani de la CS Făurei, echipă din Liga 3 unde investitor principal, manager, cât și jucător era Bănel Nicoliță.

Este vorba despre George Ionuț Dragomir, care, odată cu trecerea de la CS Făurei la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe face un pas mare în cariera sa de jucător.

„Un nou tânăr de perspectivă s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba de mijlocașul George Ionuț Dragomir, de 16 ani, care a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire. Noul nostru jucător ultima oară a evoluat pentru CS Făurei. Îi urăm bun venit lui George la Sepsi OSK”, a anunțat clubul din Sfântu Gheorghe.

CS Făurei și-a întrerupt activitatea la finalul anului trecut, în pauza dintre tur și retur, după ce Bănel Nicoliță, principalul investitor al clubului a decis să se retragă de la club, dezamăgit că autoritățile locale nu-l ajută să susțină echipa.

CS Făurei ocupă locul 9 în Seria a 2-a a Ligii 3, la finalul turului, cu 20 de puncte acumulate în 15 etape. Echipa brăileană era la al doilea sezon în Liga 3, după ce pe cel anterior l-a terminat pe locul 8.

Pe aceeași temă