Un fost antrenor al Stelei poate rupe blestemul lui Curelea!

Un fost antrenor al Stelei** poate rupe blestemul lui Curelea!

Costin Curelea poate fi socotit lejer drept cel mai ghinionist fotbalist român al ultimilor ani. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost mai mereu în atenția unor cluburi importante, dar de fiecare dată a ratat transferul din diverse motive. Acum, el poate primi o nouă șansă de a încheia coșmarul fără sfârșit din partea unuia dintre antrenorii străini care l-au remarcat pe vremea când activa în Liga I.
 

Fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, vrea să-l ia pe Curelea la Dinamo Minsk, echipa pe care o pregătește în prezent, după cum anunță digisport.ro. Antrenorul ucrainean l-a văzut la lucru pe atacantul Sportului Studențesc și în perioada de pregătiri din această iarnă, atunci când vârful de 28 de ani a marcat singurul gol al amicalului pe care bielorușii l-au disputat împotriva rușilor de la Rotor Volgograd.

Acum, mai rămâne de văzut doar dacă oficialii lui Dinamo Minsk vor ajunge la un acord cu Vasile Șiman, patronul Sportului fiind dispus să-l cedeze pe jucător sub formă de împrumut până în vară, după care să negocieze termenii unui transfer definitiv.

 

Pe aceeași temă