Trei noutăți și o despărțire la Daciei Unirea. Brăilenii și-au luat doi atacanți și un portar

Luni, în ultima zi a perioadei de transferuri, Dacia Unirea și-a completat lotul cu încă trei jucători. Au semnat cu gruparea brăileană atacanții Alexandru Pop (24 de ani, jucător născut în 1993, care în primele șase etape ale acestui campionat a evoluat la Dunărea Călărași, formație pentru care a bifat 209 minute) și Andrei Banyoi (17 ani, născut în 2000, ultima sa echipă fiind Unirea Jucu, club desființat în vară).

Tot de la Jucu a venit și portarul de 24 de ani Alexandru Țicrea. Și încă o noutate este aceea că echipa fanion a orașului Brăila a renunțat la serviciile portarului Florin Logofătu care și-a dorit să se reîntoarcă la Suceava.

Cei trei fotbaliști noi au început deja pregătirile cu formația brăileană și probabil că unii dintre ei au șanse să debuteze pentru Dacia Unirea în partida de sâmbătă, 9 septembrie, cu Sportul Snagov. Pentru acest joc se pregătesc și trei dintre jucătorii care au suferit diverse probleme medicale la începutul acestui sezon competițional, Paul Cubleșan, Marius Dima și Cosmin Mihai.

„Pe ultima sută de metri am mai adus trei jucători, care considerăm noi că ne vor ajuta să avem un parcurs bun în acest tur de campionat. Îmbucurător, în perspectiva partidei de sâmbătă cu Sportul Snagov, este faptul că o parte dintre jucătorii accidentați au reluat antrenamentele. Cubleșan are șanse mari să joace sâmbătă, iar cu semnul întrebării încă mai sunt Dima și Mihai. Cu fisură la coaste în partida cu Miroslava, Bucur încă este în refacere. Acum așteptăm cu încredere să vedem cum se va concretiza sprijinul financiar promis de Primăria Brăila”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dacia Unirea.

În altă ordine de idei, de astăzi revine la Brăila și antrenorul principal, Alin Pânzaru, care pentru câteva zile a fost la București unde a participat la cursurile pentru Licența UEFA PRO. Antrenamentele din această săptămână au fost conduse de antrenorul secund Paul Vlad.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă