Trei francezi și clujeanul Pop se antrenează cu UTA!

Chiar dacă la nivel de conducere managerială nu s-a oficializat nimic, UTA începe să respire și să intre în normalitate. Marți seara, pe „filiera” Joița au sosit trei tineri fotbaliști francezi, respectiv fundașii Bisse și Pellet și atacantul Ouattara. Din păcate, în cazul celorlalți doi fotbaliști din Hexagon ce ar fi trebuit să sosească la Arad s-a întâmplat ceva neprevăzut. Atacantul de picior stâng, Regis Gustav Paul a aflat chiar înainte de a se urca în avionul pentru Timișoara că mama sa a suferit un atac cerebral și s-a întors din drum. Celălalt, Alexandre Tabbilon, un număr 10 de 20 de ani s-a pomenit cu cartea de identitate expirată și, la rândul său, și-a amânat venirea în Arad.

În schimb, fundașul dreapta, Guy Pellet, fundașul central, Pascal Bisse și extrema dreaptă (ambii – foto1), Oumar Ouattara (foto 2) s-au și antrenat sub comanda lui Dan Stupar miercuri dimineața, dar sub privirile lui Adrian Falub și Marius Suller. În pregătiri cu arădenii se află și Vasile Pop, fostul atacant al Universității Cluj. „E devreme să-mi dau cu părerea despre cei patru. Francezii sunt propuși de domnul Joița la UTA, dacă voi continua ca antrenor, voi lua o decizie în ceea ce-i privește pe ei, dar și pe alții care vor veni în probe. Nici pe Pop nu l-am adus eu, o să vedem dacă ne putem baza pe el. Are avantajul că e un fotbalist tânăr”, ne-a declarat Adrian Falub, care a urmărit de pe bancă, alături Patrice Feussi, ședința de pregătire de miercuri.

Camerunezul a sosit și el la Arad, dar a fost prea obosit de pe drum pentru a începe antrenamentele alături de colegii săi. „Din punctul meu de vedere, Feussi și Laso sunt cei mai valoroși fotbaliști ai lotului, care pot face diferența oricând în campionat. De fapt, jucătorii care formează nucleul echipei și care au dus greul în retur sunt aproape cu toții aici. Într-adevăr, lotul mai trebuie completat, dar asta depinde și de ce intențiile viitorului finanțator, de obiectivele sale”, a mai spus „principalul” UTA-ei.

La pregătire, a revenit de miercuri și Andrei Cioară. Tânărul goalkeeper spune că și-a revenit după accidentarea la inghinali și, probabil, va apăra poarta echipei pe durata tuturor celor 90 de minute ale amicalului cu UTA II. Acesta va începe mâine, la ora 11, pe terenul Șega.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă