Transfer nesperat pentru unul dintre puținii jucători ai Chiajnei rămași în lot după retrogradare. Andrei Marc a semnat cu FCSB: „Îmi doream foarte mult să ajung aici”

Printre puținii jucători rămași în lotul Concordiei Chiajna după retrogradarea în Liga 2 se număra și căpitanul Andrei Marc. Fundașul s-a pregătit în această vară cu gruparea ilfoveană pentru noul sezon, însă nu a mai apucat să joace pentru „vulturi”, fiindcă astăzi a semnat cu o echipă la care nici nu visa în acest moment. Marc a fost achiziționat sub formă de împrumut de vicecampioana FCSB și ar putea avea șansa să joace inclusiv în Europa League, în cazul în care bucureștenii vor trece de Mlada Boleslav, cu care în meciul tur a remizat 0-0.

Transferul a fost făcut public de FCSB, club care căuta cu disperare un fundaș pentru a acoperi locul lăsat liber de plecarea lui Mihai Bălașa la U Craiova.

„Bine ai venit, Andrei Marc!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu C.S. Concordia Chiajna pentru împrumutul cu opțiune de cumpărare a jucătorului Andrei Marc.
Fundașul în vârstă de 26 de ani, care se va antrena sâmbătă alături de noii săi colegi, va purta tricoul cu numărul 73.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”
, a anunțat FCSB pe pagina sa de Facebook.

În cariera sa, Andrei Marc a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Șanlñurfaspor (Turcia) și Concordia Chiajna. La echipa ilfoveană juca din vara lui 2017, în ultimele două sezoane de Liga 1 acumulând 31 de meciuri și 4 goluri, respectiv 33 de meciuri și 5 goluri.

„Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, deoarece îmi doream foarte mult să ajung aici. Îmi doresc și sper să fac o treabă cât mai bună alături de noii mei colegi și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a spus Andrei Marc, pentru www.fcsb.ro.

În primul meci al acestui sezon de Liga 2, în care Concordia Chiajna a învins-o pe Daco-Getica București, Marc nu a jucat pentru ilfoveni.

Încă un jucător fost la Dinamo care ajunge la FCSB

Cu acest transfer, Andrei Marc și-a pus numele pe lista jucătorilor trecuți prin curtea lui Dinamo și ajunși la rivala FCSB. Fundașul venit sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna nu se teme de momentul în care va da ochii cu fanii „câinilor”.

„Probabil se va întâmpla acest lucru (n.r. – să fie înjurat). Mi-am făcut treaba acolo, la Ceahlăul, la Chiajna și vreau să-mi fac treaba și aici. Chiar vreau să reușesc. Totul trebuie luat treptat, vedem unde se va ajunge. Odată și odată știam că se va întâmpla și acest lucru și chiar mă bucur (n.r. – să semneze cu FCSB), a spus Marc, la conferința de presă.

Marc a spus și cum a primit vestea că este dorit la echipa lui Gigi Becali: „O veste foarte bună. E una dintre cele mai iubite echipe din România, cea mai bună. Mi-a făcut plăcere să primesc acest telefon. Eram acasă, stăteam în pat și am primit telefonul”, a spus Marc, care nu se teme de criticile patronului, în cazul în care evoluțiile sale nu vor fi pe măsura așteptărilor: „E fotbal, nu se poate întâmpla nimic grav. Trebuie să joc cât mai bine, să fie eu însumi și totul va fi ok”.

Pe aceeași temă