Teste fizice pentru Supic și Kovacevic

Teste fizice pentru Supic și Kovacevic

Dacă amicalul cu UTA II nu se anula în ultimul moment, Adrian Falub ar fi avut ocazia să-i vadă pentru prima oară la lucru pe cei doi fotbaliști sârbi care vor întări lotul „alb-roșiilor”. Conform cărților de vizită, Zoran Supic și Nenad Kovacevic (foto) ar trebui să facă cu brio față în eșalonul secund românesc, însă nivelul de pregătire fizică e încă o necunoscută pentru tehnicienii arădeni. În acest sens, fundașul de 28 de ani și mijlocașul de 32 de ani vor susține în cel mai scurt timp teste fizice, iar dacă și vizita medicală decurge normal, atunci contractele vor fi imediat semnate.

„Să vedem dacă vom găsi un teren pe care să alerge cei doi și pe care să ne antrenăm cu toții normal. Miercuri, am vrea să facem două ședințe de pregătire, dar încă nu știm unde”, a  spus cu îngrijorare Adrian Falub.

E greu de crezut că Supic și Kovacevic vor face parte din planurile antrenorilor pentru deplasarea de la Brașov, știute fiind și problemele cu legitimarea fotbaliștilor străini. În schimb, Laso, Voiculeț și Feussi, jucători care au acuzat dureri musculare săptămâna trecută, vor fi sută la sută apți pentru disputa cu liderul.

Utiștii au rămas fără amical înainte cruciala partidă de la Brașov

Vremea proastă și terenurile impracticabile din Arad au încurcat foarte mult planurile staffului tehnic „textilist”. Acesta nu a reușit să-și vadă elevii la lucru de la meciul de tristă amintire de la Mioveni nici măcar în fața unui adversar mai modest. „Inițial, am dorit să mergem la Turnu Severin, apoi la Mediaș, dar adversarii ne-au refuzat din cauza vremii rele și a terenurilor proaste. Am crezut că vom juca măcar un meci acasă, fixasem să ne întâlnim cu UTA II marți după-amiază, dar tot nu am avut unde să ne întâlnim. Fiindcă a plouat și a nins, terenul ICRTI a devenit impracticabil, iar pe Șega făceau antrenament rugbiștii. Vă dați seama că e o situație neplăcută pentru noi, mai ales că oricum nu am făcut o pregătire normală, cu puține meciuri amicale. Dar, trebuie să le luăm așa cum vin și să facem tot ce ține de noi pentru a obține un rezultat bun duminică, la Brașov”, a afirmat Adrian Falub.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă