Tătaru a lăsat Giuleștiul pentru Zăvoi!

Tătaru** a lăsat Giuleștiul pentru Zăvoi!

Fundașul central Ionuț Tătaru (23 ani, 1,85 metri) a ajuns luni seara în Zăvoi și a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Claudiu Niculescu. Tătaru este jucător sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, pentru care însă are jucate doar 65 de minute în ultimii trei ani. În returul sezonului trecut, acesta a jucat pentru CS Turnu Severin, în Liga 1, iar în această vară s-a pregătit cu Rapid București, cu care însă nu a vrut să continue în eșalonul secund.

Antrenorul Claudiu Niculescu a insistat mult pentru Tătaru, în dorința de a avea concurență în zona centrală a apărării, acolo unde mai sunt Ionuț Stoica, Deaconescu și Pîrvulescu.

„Tătaru vine sub formă de împrumut de la Pandurii, el trebuie să își ma ia actele de la Rapid. Nu este exclus să mai transferăm încă un jucător” a spus directorul general adjunct, Bogdan Medrea.

La începutul pregătirilor, oficialii fostei Damila anunțau că strategia este să nu mai împrumute jucători de la alte cluburi, însă au continuat această politică de transferuri cu Tătaru, Al. Neagu (ambii Pandurii) și Cucui (U Cluj).

Până acum, Claudiu Niculescu are la dispoziție nouă jucători noi: portarul A. Popescu, fundașii Briceag, Tătaru, mijlocașii Cataramă, Cârstoiu, Al. Neagu și atacanții Nilă, Arnăutu și Voican.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă