Târgu Mureșul și Poli au luat fața UTei în cursa pentru Pap

Târgu Mureșul și Poli au luat fața UTei** în cursa pentru Pap

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc părea că-și va asigura serviciile celui mai talentat goalkeeper din Vestul țării, însă nehotărârea acționarilor îl îndepărtează pe Eduard Pap de Arad. Titular la ACS Poli în returul sezonului trecut, fotbalistul a revenit în curtea clubului care l-a crescut, FC Marcel Băban Jimbolia, dar nu duce lipsă de oferte.

Pe lângă UTA, de portarul de 19 ani, care se află și în circuitul naționalei de tineret, s-au interesat și cei de la FCM Târgu Mureș și – din nou – Poli, cu mențiunea că timișorenii nu-i garantează un loc în primul „unsprezece” și în Liga 1. „Chiar m-a sunat Daniel Stanciu de la Târgu Mureș și a spus că e interesat de Pap, dar nici Poli nu a renunțat la el. Eu demult l-aș fi dat la UTA, numai că înțelegerea verbală nu a mai fost concretizată și prin semnarea unor acte. Tot ce mi-aș dori pentru Pap este să joace constant oriunde merge, e esențial pentru un fotbalist de vârsta sa”, ne-a mărturisit Marcel Băban, proprietarul școlii de fotbal din Jimbolia.

În acest moment, echipa din Calea Aurel Vlaicu nu mai are sub contract niciun portar. Remo Amadio s-a întors la CFR Cluj, lui Matijas nu-i va fi prelungită înțelegerea, iar Andrei Cioară și-a încheiat și el împrumutul de la Atletico Arad.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă