Sucevenii au început să-și facă planuri pentru retur

Sucevenii au început să-și facă planuri pentru retur

După o vacanță relativ scurtă, care a durat fix o lună de zile, lotul grupării de Liga a 2-a Foresta Suceava se va reuni la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, la ora 11:00, la stadionul Areni, în vederea reluării pregătirilor pentru retur. „Galben-verzii” vor efectua vizita medicală și reacomodarea la efort în localitate, urmând ca plecarea în stagiul de pregătire centralizată să se producă pe data de 24 ianuarie. Locația aleasă de conducerea clubului pentru stagiul montan este Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se va pune accent în special pe acumulările fizice.

Antrenorul principal Cristi Popovici a vorbit în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon de lipsa de prospețime a echipei pe care a preluat-o în runda a doua și a menționat că efectuarea unei pregătiri fizice ireproșabile este principalul său deziderat pentru inter-sezon. De asemenea, este de așteptat ca lotul de jucători care va face deplasarea la munte să conțină și unele nume noi. „Ne-am confruntat deseori cu probleme de efectiv pe parcursul turului, așa că suntem conștienți că avem nevoie de întăriri. Suntem în tatonări cu mai mulți jucători, și sper ca până la plecarea în cantonament să ajungem la un numitor comun”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

Printre țintele grupării sucevene se află fotbaliști precum nigerianul Samson Nwabueze și Cătălin Pârvulescu, ambii fundași, de la CSM Râmnicu Vâlcea, doi mijlocași de la Dacia Unirea Brăila, Răzvan Adăscăliței și Cosmin Neagu, dar și atacantul prim-divizionarei ACS Poli Timișoara, Cătălin Vraciu, folosit mai mult la echipa secundă din Liga a 3-a. Pe Adăscăliței, Neagu și Vraciu, tehnicianul Cristian Popovici îi cunoaște foarte bine, antrenându-i și în perioada petrecută la SC Bacău.

Dacă Pîrvulescu ar fi ușor de adus în cazul în care i se propune un contract bun, pe Samson îl vrea și CS Afumați. Vraciu ar putea încerca o revenire în eșalonul secund după ce în Liga 1 nu i s-a prea dat ocazia să joace, în timp ce aducerea lui Adăscăliței și Neagu nu ar fi imposibile, având în vedere că la Brăila s-a anunțat ca obiectiv salvarea de la retrogradare și creșterea numărului de tineri jucători.

Sucevenii vor reveni din stagiul montan de la Câmpulung Moldovenesc pe 3 februarie, de la această dată urmând să intre într-un program de meciuri amicale și de antrenamente în care se va pune accent pe pregătirea tehnico-tactică.

În prima etapă din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe Areni vizita formației ASU Poli Timișoara.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă