„Sper să vin la Vâlcea”

21 Dec. 2011, 13:43 Bursa transferurilor

Aflat acasă la părinți, în Călimănești, atacantul Adrian Dulcea (33 de ani) tratează cu șefii CSM-ului un transfer în Zăvoi.

Evoluția echipei per ansamblu, dar și a unor jucători nu au dat satisfacție până acum. După ce echipa a încheiat turul pe loc retrogradabil, patronul CSM-ului, Cătălin Rufă, caută să întărească lotul. Primul pe lista de transferuri a vâlcenilor este Adrian Dulcea, care, după ce și-a reziliat contractul cu ALRO, este acum acasă la părinți, în Călimănești, și negociază cu conducerea CSM-ului venirea la Vâlcea.

Tratative în fiecare an

Situația lui Dulcea este oarecum specială. Jucătorul nu se află pentru prima dată în tratative cu formația vâlceană, acestea demarînd de ani buni. Ghinionul sau micile neînțelegeri au făcut ca până acum să nu se concretizeze nimic. „Eu în fiecare an am avut tratative cu Vâlcea și nu s-au concretizat, sper ca acum totuși să vin la CSM, este o echipă bună, cu un proiect interesant. Sunt mulți jucători tineri și foarte talentați, care pot crește pe lângă câțiva fotbaliști cu experiență”, a spus Dulcea.

Teleșpan îl vrea neapărat

Secundul CSM-ului, Dumitru Teleșpan, este cel care insistă mult pe lângă patronul Rufă pentru aducerea lui Dulcea. „Nea Mitică Teleșpan mi-a fost antrenor la juniori, îl respect foarte mult, m-a ajutat enorm în careiră, între noi este și acum o relație foarte bună. Am avut discuții cu CSM-ul, încă nu este nimic stabilit, însă mie mi-ar plăcea să revin la Vâlcea, aș fi aproape de casă. Eu acum locuiesc la Pitești”, a mai afirmat Adi Dulcea.

Atacantul a mai evoluat la Vâlcea doar în perioada ’95 – ’96, el urmând să revină în Zăvoi după 15 ani, dacă tratativele se vor concretiza.

Articol scris de Adi GEORGESCU

21 Dec. 2011, 13:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă