Șfaițer: „Până luni vom semna cu un atacant”

Șfaițer:** „Până luni vom semna cu un atacant

Conducerea clubului FC Botoșani negociază în aceste zile transferul unui atacant care a evoluat în liga I. Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani susține că a avut discuții cu mai mulți impresari și jucători, urmând ca până la luni să ia o decizie și să semneze contractul.

„Până luni vom semna cu un atacant. Am avut discuții cu mai mulți impresari și mai mulți jucători. Urmează să ne decidem. Important este că la ora actuală sunt mai multe variante la dispoziție dar până nu ajungem la o înțelegere, nu putem vorbi. Am avut negocierile cu Hadnagy și Sergiu Buș care până la urmă nu s-au concretizat”, a spus Cornel Șfaițer.

Lotul echipei FC Botoșani este în prezent, în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Jucătorii botoșăneni se vor pregăti la munte până pe data de 21 februarie după care pe 25 februarie vor pleca la Oradea unde vor disputa cinci meciuri amicale.

„Am discutat cu antrenorii și sunt mulțumiți de condițiile de la Câmpulung. Jucătorii fac o pregătire bună. Așteptăm turneul de la Oradea pentru acolo vom vedea la ce nivel de pregătire suntem. Vom juca cu Poli Timișoara, UTA, Luceafărul Oradea. Sunt echipe de nivelul nostru și avem posibilitatea de a vedea potențialul jucătorilor înainte de startul campionatului. Consider că acest turneu este mai util decât unul în Antalya”, a mai precizat oficialul botoșănean.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Pe aceeași temă