Șfaițer, deschis la o colaborare cu Rapid Suceava: „E posibil să mai cedăm un jucător”

Șfaițer, deschis la o colaborare cu Rapid Suceava:**

Cornel Șfaițer, președintele grupării de Liga 1 FC Botoșani, a fost prezent luni în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava pentru a urmări meciurile din faza finală a Cupei Moș Crăciun și a părut încântat de ceea ce a văzut.

„Știam că sunt copii talentați, dar trebuie să avem grijă de ei și să le creăm condiții să se dezvolte, astfel încât un număr mare dintre ei să ajungă să joace în primele două eșaloane din România”, a declarat conducătorul botoșănean.

În continuarea dialogului, Cornel Șfaițer a mărturisit că a urmărit cu interes parcursul echipei sucevene Rapid în campionatul Ligii a II-a. „De fiecare dată când timpul îmi permite, vin să urmăresc cu plăcere meciurile de pe stadionul Areni. Rapidul a făcut un sezon de toamnă peste așteptări, regretul meu fiind că jucătorul pe care noi l-am împrumutat la Suceava, moldoveanul Valeriu Tiron, s-a accidentat destul de serios și nu a putut să arate ce poate”, a precizat oficialul grupării din județul vecin Sucevei.

Întrebat dacă în această iarnă FC Botoșani va mai trimite și alți jucători să joace pentru Rapid, Cornel Șfaițer nu a putut da un răspuns concret. „S-au purtat discuții pe această temă cu conducătorii grupării sucevene. Urmează să vedem ce se va întâmpla în perioada de transferuri din intersezon. Deocamdată noi avem un lot restrâns numeric, de doar 23 de jucători. Dacă vom reuși să transferăm cei doi-trei fotbaliști pe care ni-i dorim, este posibil să mai cedăm un jucător la Rapid”, a mărturisit Cornel Șfaițer.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă