Șeroni și un italian, ultimele nume noi de la antrenamentele lui ACS Poli. Fundașul și-a dat acordul pentru revenirea la timișoreni

Cu gândul mai mult la Liga 1, timișorenii așteptând să vadă dacă Rapid poate sau nu să joace în noul sezon, ACS Poli continuă să își întărească lotul cu jucători experimentați.

La jocul-școală disputat în această dimineață, au participat și două nume noi. Fundașul central Alin Șeroni (29 ani) a revenit la ACS Poli, după ce în ultimii doi ani a evoluat la FC Viitorul, respectiv Speranța Nisporeni (Republica Moldova), iar în teste a venit și portarul italian Stefano Aiolfi (19 ani, foto mic), legitimat la gruparea U.S. Cremonese.

Dacă italianul urmează a fi testat și în zilele următoare, situația lui Șeroni este clară. Fundașul și-a dat acordul pentru a evolua sub comanda lui Ionuț Popa în următorul sezon, urmând a deveni al 11 jucător care semnează cu timișorenii în această vară.

Altfel, după antrenamentul din această dimineață, poliștii vor avea două zile libere, urmând să revină la pregătire marți, 4 iulie.

Foto: ACS Poli

Pe aceeași temă