Șeroni continuă în Liga 1: „Sper ca Timișoara să revină în cel mai scurt timp în prima ligă”

Șeroni continuă în Liga 1:**

Plecarea lui Alin Șeroni la o echipă din Liga 1 s-a confirmat. ACS Poli s-a despărțit de fundașului central bănățean, care a ales să-și continue cariera la FC Viitorul. Odată cu acest transfer s-a dat practic liber la înregimentarea lui Gabriel Cânu, care se pregătește de o săptămână sub comanda lui Dan Alexa.

Șeroni (27 ani) a fost printre jucătorii care nu au mai vrut să continue nicicum cu ACS Poli din nou în B. Fundașul central a avut evoluții apreciate în primul eșalon și a atras atenția mai multor cluburi. Până la urmă, jucătorul descoperit de Cosmin Petruescu la Lugoj a ales să semneze cu Viitorul lui Hagi și bănățenii au acceptat plecarea lui. „Șero” a efectuat azi ultimul antrenament cu timișorenii.

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acești ani, la ACS Poli. A fost o perioadă frumoasă și sper ca Timișoara să revină în cel mai scurt timp în prima ligă. Îi mulțumesc clubului că mi-a înțeles dorința de a evolua în continuare în Liga I”, a declarat Alin Șeroni pentru acspoli.ro.

Longilinul stoper a înscris două goluri în cele 28 de partide bifate de bănățeni în sezonul trecut al Ligii I și a fost unul dintre oamenii de bază ai grupului sosit de la Recaș. El a mai evoluat în estul țării la Prefab Modelu și FC Săcele. Viitorul l-a mai vrut pe Scutaru la schimb cu Axente în această vară.

Haidău, soluție pentru poartă

Plecarea lui Șeroni va duce la confirmarea lui Cânu la echipă, jucător care probabil va fi prezentat oficial peste două zile. La pregătirea lui ACS Poli a mai apărut între timp un jucător. E vorba de anineanul Darius Haidău, care a apărat la FC Caransebeș în sezonul trecut. În vârstă de 30 de ani, goalkeeperului care a mai fost și în poarta celor de la FCM Reșița i s-a acordat dreptul de a merge gratuit la Timișoara, dacă va rămâne sub comanda lui Dan Alexa.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă