Șefii de la CS Mioveni, convinși că-l păstrează pe Niculescu și în următorul sezon: „Am vorbit cu el și m-a asigurat”

Șefii de la CS Mioveni, convinși că-l păstrează pe Niculescu și în următorul sezon:**

Numirea ca antrenor la CS Mioveni a lui Claudiu Niculescu a coincis cu reintrarea clubului într-un progres ascendent. Argeșenii au ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României, iar în campionat au încheiat pe locul doi în play-off-ul Seriei a II-a. Tânărul tehnician anunța că proiectul său era de a readuce echipa în prima ligă din următorul sezon, însă o putea face din acesta cu puțin noroc. În iarnă, de serviciile lui Niculescu s-au interesat Dinamo și Petrolul, însă a preferat să rămână la Mioveni pentru a-și continua munca.

Conducătorii clubului argeșean speră să-l păstreze pe Claudiu Niculescu și în următorul sezon, scrie ziarulargesul.ro. „Are contract cu CS Mioveni pentru încă un an și va rămâne la noi”, e convins Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni.

Și primarul orașului, Ion Georgescu, are aceleași convingeri: „Nu se pune problema să plece Claudiu Niculescu. Am vorbit cu el după ultimul joc de campionat și m-a asigurat că va rămâne la noi. În plus, din câte știu, peste o săptămână urmează să aibă o discuție cu oficialii clubului în privința jucătorilor care vor părăsi echipa în această vară. Vor pleca patru-cinci fotbaliști, dar de venit nu mai vine nimeni. Vom pune mare accent pe copiii și juniorii din cadrul clubului nostru, pe unii dintre aceștia chiar i-ați văzut jucând în ultimele meciuri ale sezonului”.

CITEȘTE și: Niculescu se gândește deja la următorul sezon: „Trebuie văzut a­cum cu numele grele picate din Liga 1”

Pe aceeași temă