Sebișul nu se grăbește cu achizițiile: „Prioritatea noastră rămân jucătorii care ne-au dus pe primul loc”

Sebișul nu se grăbește cu achizițiile:**

Național Sebiș a făcut curățenie în lot la două zile după ultimul meci din turul campionatului, însă la capitolul achiziții nu există nicio noutate. Cu siguranță, cei opt fotbaliști la care s-a renunțat în urmă cu aproape o lună de zile vor trebui înlocuiți măcar cu trei-patru fotbaliști, pe care – însă – stafful tehnic și conducerea clubului vrea să-i aleagă „pe sprânceană”.

„Nu ne grăbim să luăm jucători, fiindcă vrem să fim sută la sută siguri că facem alegerile corecte din punct de vedere calitativ. Am mai spus-o, preferăm să rămânem cu 19-20 de jucători în lot, dar apropiați ca valoare și potriviți pentru obiectivul nostru. Ca și restul cluburilor avem și noi anumite ținte, dar nu forțăm nota. Discut tot la două-trei zile cu cei din conducerea clubului, dar și cu domnul primar, care ne asigură că vom avea toate condițiile pentru un retur cel puțin la fel de bun ca prima parte a sezonului, aici incluzând bineînțeles și un lot competitiv”, a mărturisit Adrian Abrudean.

Antrenorul „alb-albaștrilor” mai spune că primul său gând merge către mai vechii componenți ai echipei. „Prioritatea noastră rămân jucătorii care ne-au dus pe primul loc. Ei au dus greul, pe ei mă bazez în primul rând, mai ales că ei pot progresa în continuare”, a adăugat „Știli”.

Sebișul revine din vacanță pe 19 ianuarie, iar pe 30 are programată plecarea într-un cantonament, al cărui locație urmează a fi stabilită în curând.

În clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a, Sebișul are două puncte în fața celor de la Becicherecul Mic și trei mai mult decât UTA, urmând ca ambele meciuri directe cu aceste formații să le dispute în deplasare.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă