Se întoarce Andrei Marc la Concordia Chiajna? Aventura fundașului la FCSB pare să se fi încheiat după doar două meciuri. Becali: „Sunt vreo trei pe care vrem să-i dăm afară”

Aventura lui Andrei Marc (26 de ani) la FCSB se apropie de final, după doar aproximativ trei săptămâni petrecute la vicecampioană și după doar două meciuri jucate. Fundașul împrumutat de la Concordia Chiajna a fost anunțat astăzi de Gigi Becali, în conferința de presă de prezentare a antrenorului Bogdan Argeș Vintilă, printre cei trei jucători care nu mai sunt doriți la echipă.

Oferta primit de la FCSB la începutul lunii și transferul la vicecampioană au apărut din senin pentru Andrei Marc, iar jucătorul originar din Piatra Neamț nu a stat pe gânduri în a accepta să revină în Liga 1. Era printre puținii jucători rămași în lotul Concordiei Chiajna după retrogradarea în Liga 2 și încă nu jucase în campionatul recent început.

Marc a fost integralist în meciurile cu FC Voluntari (1-3) și Poli Iași (1-2), în care a primit și câte un cartonaș galben, cât și rezervă în meciul de asează cu Vitoria Guimaraes (0-0), în play-off-ul Europa League, iar aventura sa la FCSB pare să se fi încheiat prematur, urmând a reveni la echipa de unde fusese împrumutat, la Chiajna.

Gigi Becali a anunțat astăzi că trei jucători vor pleca de la FCSB, aceștia fiind Alexandru Stan, Lukasz Gikiewicz și Andrei Marc. Finanțatorul vicecampioanei a vorbit despre situația lotului în cadrul conferinței în care l-a prezentat pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă: „Sunt vreo trei pe care vrem să-i dăm afară. Stan, polonezul (n.r. – Gikiewicz), Marc. Stan o să stea și la noi, o să se antreneze pe acolo, pe la bază. Sunt prea mulți jucători. Mai vin și ăștia doi (n.r. – Rus și Pașcanu), a spus Becali.

Patronul FCSB-ului a confirmat și tratativele avansate cu Adrian Rus (23 de ani, fundaș legitimat la Fehervar, în Ungaria, și fost la Sepsi OSK) și Alexandru Pașcanu (20 de ani, fundaș legitimat la Leicester, în Anglia): „Dacă n-am găsit fundași centrali, am zis să-i iau pe ăștia doi și să-i cresc. Sunt jucători de echipă națională. Nu găsești fundași centrali”, a spus Becali.

„Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, deoarece îmi doream foarte mult să ajung aici. Îmi doresc și sper să fac o treabă cât mai bună alături de noii mei colegi și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, spus Andrei Marc în momentul în care era prezentat la FCSB, pe 10 august 2019. În cariera sa a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Șanlñurfaspor (Turcia) și Concordia Chiajna. La echipa ilfoveană a jucat din vara lui 2017, în ultimele două sezoane de Liga 1 acumulând 31 de meciuri și 4 goluri, respectiv 33 de meciuri și 5 goluri.

Foto: FCSB

Pe aceeași temă