Sătmar își caută echipă în Norvegia

21 Jan. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
Sătmar își caută echipă în Norvegia

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Dacia Mioveni, grupare care l-a împrumutat echipei Mureșul Deva, mijlocașul Horațiu Sătmar (foto la minge) speră ca în această iarnă să-și găsească un nou angajament în străinătate.

Astfel, fotbalistul de 27 de ani a plecat ieri tocmai în Norvegia unde va susține probe de joc la echipa de ligă secundă IK Start Kristiansand, clasată pe locul trei în sezonul trecut, care s-a încheiat de curând.


"Oficialii lui Start Kristiansand m-au văzut prin intermediul câtorva DVD-uri. Le-a plăcut jocul meu, dar vor să mă vadă și pe viu pentru a se edifica de calitățile mele. Sper să fiu convingător pentru că îmi oferă condiții foarte bune de pregătire, dar, mai ales, financiare"
, a spus Sătmar înainte de a se îmbarca în în avionul de Oslo.

Horațiu Sătmar a fost unul dintre oamenii de bază ai Mureșului în tur, când a jucat 16 meciuri și a marcat trei goluri pentru Deva.

În caz că nu va rămâne în Norvegia, Sătmar promite că se va întoarce la Deva, chiar dacă împrumutul de la Dacia Mioveni i-a expirat la finele anului trecut. Deși mai este legat de gruparea argeșeană până în vară, Sătmar spune că este dispus să își achite singur clauza de reziliere a contractului pentru a putea deveni jucător liber de contract.

 

"Dacă  nu îmi voi găsi nimic în străinătate, vreau să continui la Deva. I-am promis antrenorului Gheorghe Barbu că mă voi întoarce să joc la Mureșul", a mai spus Sătmar pentru www.liga2.ro.

Articol scris de Sami Tamaș

 

21 Jan. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă