Sănătatea s-a întărit pentru retur cu doi francezi

09 Mar. 2012, 17:49 Bursa transferurilor
Sănătatea s-a întărit** pentru retur cu doi francezi

Înainte de începerea celei de-a doua părți a sezonului, „virușii verzi” au dat lovitura pe piața transferurilor și au reușit să achiziționeze doi fotbaliști francezi. Unul dintre aceștia, Vincent Mendy, este mijlocaș central și a jucat ultima dată în liga a doua din Grecia, la Ethnikos Pireu. Celălalt, Dambelle, joacă pe poziția de fundaș dreapta. Ambii fotbaliști au 24 de ani.

„Sunt doi jucători ce pot ajuta mult echipa, aștept să fie gata de joc. Băieții au venit în România special pentru a juca fotbal, au auzit dinainte de Sănătatea și sunt nerăbdători să începem”, spune Marius Semeniuc, antrenorul Sănătății Cluj.

Prima etapă, joi la Baza Unirea

Din cauza terenului impracticabil din Parcul Babeș, „virușii” au fost nevoiți să își găsească un alt teren de joc. Astfel, primul meci al returului, cu CFR II, se va disputa pe terenul sintetic de la Baza Unirea și a fost mutat pe joi, 15 martie, deși inițial era programat să se joace vinerea.

„Am vrut să existe condiții bune de joc. Suntem două echipe cu obiective apropiate, CFR-ul are și ea o echipă de copii care trebuie să crească. Ne dorim să se joace un fotbal bun, de aceea am și optat pentru acel teren. Îmi propun în continuare să ne clasăm pe unul din primele 5 locuri”, mai zice tehnicianul.

Articol scris de Mihai CINPOERU

09 Mar. 2012, 17:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă